More

  Xiaomi a lansat un scaun de relaxare cu funcții inteligente

  Stiri IT&TechXiaomi a lansat un scaun de relaxare cu funcții inteligente

  Xiaomi, unul dintre cei mai importanți producători de electronice din lume, a anunțat recent lansarea unui fotoliu de masaj inteligent – Mijia. Acesta este un produs revoluționar, care combină tehnologia avansată cu confortul și relaxarea absolută. Cu funcții inteligente și opțiuni personalizabile, acest fotoliu de masaj va deveni cu siguranță piesa centrală a casei tale.

  Experimentează cele mai avansate tehnici de masaj

  Fotoliul Mijia oferă nu mai puțin de 17 tehnici de masaj diferite, care îți vor oferi o experiență completă de relaxare. Indiferent dacă dorești un masaj la nivelul întregului corp sau doar pentru anumite zone, acest fotoliu este pregătit să facă exact ceea ce îți dorești. De la masajul picioarelor, la cel al brațelor, spateului și gâtului, Mijia acoperă toate nevoile tale de relaxare.

  Funcții inteligente pentru o experiență personalizată

  Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui fotoliu este capacitatea sa de a se adapta perfect la forma corpului tău. Datorită tehnologiei de măsurare a presiunii și senzorului Hall, Mijia poate ajusta mișcarea masajului pentru a se potrivi perfect curbelor corpului tău. Astfel, vei obține un masaj precis și eficient, care va atinge exact punctele cheie pentru a te relaxa complet.

  De asemenea, Mijia vine cu 17 moduri de masaj preinstalate, dar poți personaliza și crea propriile tale setări de masaj. Cu ajutorul aplicației mobile Mijia și a câtorva butoane integrate în fotoliu, poți ajusta cu ușurință intensitatea și modul de masaj dorit.

  Control vocal și funcționalități inteligente

  Un alt aspect interesant al fotoliului Mijia este suportul pentru controlul vocal. Cu ajutorul asistentului virtual Xiao Ai, poți controla fotoliul cu vocea ta. De la pornirea și oprirea masajului până la ajustarea intensității și selectarea modului de masaj, totul se poate face printr-o simplă comandă vocală.

  Pe lângă aceasta, fotoliul Mijia vine și cu alte funcții inteligente, cum ar fi încălzirea, care îți va oferi o senzație plăcută și relaxantă în timpul masajului.

  Prețul și disponibilitatea

  Noul fotoliu Mijia este momentan disponibil doar în cadrul campaniei de finanțare colectivă din Xiaomi Youpin. Prețul de pornire este de 6999 de yuani (aproximativ 4346 lei ). Cu toate acestea, se așteaptă ca fotoliul să fie lansat pe piața de retail în curând, iar prețul să fie accesibil pentru o gamă largă de consumatori.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante