More

  Zvonuri despre Lenovo Legion Go: data lansării, preț, specificații și multe altele

  GadgetsZvonuri despre Lenovo Legion Go: data lansării, preț, specificații și multe altele

  În ultima perioadă, s-au răspândit zvonuri despre un nou jucător pe piața consolelor portabile, și anume Lenovo Legion Go. Aceasta ar putea fi o alternativă interesantă la consolele deja existente, cum ar fi Steam Deck și Nintendo Switch. Cu toate acestea, trebuie să menționăm că tot ceea ce se știe până în prezent sunt doar speculații și nu există informații concrete despre preț sau data de lansare a acestui produs.

  Speculații privind prețul și data de lansare

  Deoarece Lenovo Legion Go este încă doar un produs zvonit, nu există informații precise despre preț și data de lansare. Cu toate acestea, putem lua în considerare prețurile de pornire ale altor console portabile, cum ar fi Steam Deck și Asus ROG Ally, care încep de la 399 respectiv 599 de dolari. Dacă Lenovo Legion Go dorește să fie competitiv din punct de vedere al prețului, va trebui să țină cont de aceste referințe.

  De asemenea, deoarece se zvoneste că Nintendo Switch 2 va fi lansat în 2024, este posibil ca Lenovo să dorească să evite o lansare concomitentă cu acesta și să caute să găsească un moment potrivit pentru a-și lansa propriul produs pe piață.

  Design și display

  Din imaginile scurse publicate de Windows Report, se poate observa că Lenovo Legion Go are o formă similară cu cea a Nintendo Switch OLED. Dacă aceste imagini sunt reale, atunci putem remarca un design cu rame subțiri și un stand robust, asemănător cu cel al consolei premium de la Nintendo.

  Desigur, trebuie să avem în vedere că aceste imagini nu sunt oficiale și trebuie să ne temperăm așteptările. Cu toate acestea, în cazul în care Lenovo Legion Go va fi lansat și designul său nu va fi foarte diferit față de imaginile scurse, atunci putem remarca o asemănare remarcabilă între controalele detasabile ale lui Legion Go și cele ale lui Nintendo Switch.

  În ceea ce privește butoanele și joystick-urile, designul pare destul de standard, cu două joystick-uri, un D-Pad, patru butoane etichetate A, B, X și Y și un touchpad asemănător cu cel al lui Steam Deck. Cu toate acestea, partea superioară, laterală și posterioară a dispozitivului prezintă câteva elemente interesante.

  Un set de butoane și un set de tragaciuri se completează cu patru butoane laterale. Dacă imaginile sunt corecte, designul acestora este fascinant. Tragaciurile mai mari se întind de susul consolei până la jumătatea laterală a dispozitivului, deasupra unor tragaciuri mai mici.

  În plus, în imaginile scurse există și patru butoane suplimentare pe partea din spate a consolei. Acestea arată ca niște versiuni mai mari ale celor de pe controller-ul Xbox Elite Wireless Series 2. Dacă aceste butoane suplimentare vor fi programabile, așa cum este cazul gamepad-ului de la Microsoft, atunci vor adăuga o funcționalitate interesantă consolei Lenovo Legion Go.

  În ceea ce privește display-ul, nu există încă informații precise despre tipul de ecran pe care îl va avea Lenovo Legion Go. Cu toate acestea, potrivit Windows Central, se estimează că acesta va avea un ecran de 8 inch. Dacă această informație se confirmă, atunci Legion Go va avea un avantaj în fața altor console portabile, cum ar fi Steam Deck, Asus ROG Ally și Nintendo Switch OLED, care au ecrane de 7 inch.

  Specificații tehnice

  În ceea ce privește specificațiile tehnice, există puține informații detaliate despre Lenovo Legion Go. Conform Windows Central, se estimează că acesta va rula pe Windows 11, ceea ce înseamnă că ar putea fi atât o alternativă la Nintendo Switch 2, cât și un mini PC complet funcțional.

  Rumori recente sugerează că Legion Go va fi echipat cu noul procesor AMD Ryzen 7040 ‘Phoenix’, ceea ce ar indica faptul că acesta va avea o putere de calcul semnificativ mai mare decât Steam Deck. Prezența unei fante de aerisire mari pe partea din spate a consolei sugerează faptul că Lenovo acordă o mare importanță gestionării căldurii, ceea ce ar putea indica faptul că acest dispozitiv va fi o adevărată forță mobilă.

  În ceea ce privește conexiunile, se zvonește că dispozitivul va avea două porturi USB-C, unul în partea de sus și unul în partea de jos a consolei, alături de butoane de volum, un slot pentru carduri microSD și un jack pentru căști.

  Ochelari de realitate augmentată

  Potrivit unui raport de la WindowsReport, Lenovo Legion Go va fi echipat cu o pereche de ochelari de realitate augmentată. Aceștia vor face parte din ecosistemul Go și vor oferi utilizatorilor un ecran mai mare pentru a juca jocurile, fără a fi nevoie să conecteze consola la un monitor sau televizor extern fizic.

  Nu se cunosc încă specificațiile exacte ale ochelarilor, dar se presupune că aceștia vor avea o rată de reîmprospătare mare și vor adăuga o nouă dimensiune experienței de joc.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante