More

  Aceste emoji vor apărea pe smartphone-ul tău în 2023

  SoftwareAceste emoji vor apărea pe smartphone-ul tău în 2023

  Consorțiul Unicode a făcut recent actualizări în setul de emoji-uri ce vor fi disponibile pe dispozitivele iOS și Android până la sfârșitul anului 2023. Acestea includ adăugiri noi și actualizate, precum phoenix, lime, gesturi cu capul pentru „da” și „nu”, ciupercă, lanț rupt, și siluete de familii în nuanțe de negru și gri.

  În plus față de noile adăugiri, vor fi incluse și variații ale unor emoji-uri deja existente. Acestea includ opțiuni pentru alergători, nevăzători și persoane în scaune cu rotile care sunt orientate spre dreapta, completând astfel varietățile existente orientate spre stânga.

  Se așteaptă ca Apple și Google să integreze aceste emoji-uri noi și actualizate în sistemele lor de operare în următoarele 2-3 luni, făcându-le astfel disponibile și pe tastaturile standard.

  Pe de altă parte, echipa ArtEveryDay a reușit să „umanizeze” unele dintre cele mai populare emoticoane folosind rețele neuronale. Rezultatele au variat de la amuzante la înspăimântătoare.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante