More

  Acum poți trimite video instantaneu pe WhatsApp, iată cum funcționează noua functie pe IOS si Android.

  SoftwareAcum poți trimite video instantaneu pe WhatsApp, iată cum funcționează noua functie pe IOS si Android.

  WhatsApp, platforma populară de mesagerie, a adăugat recent posibilitatea de a înregistra și trimite mesaje video în timp real. Această funcționalitate permite utilizatorilor să trimită un video scurt de până la 60 de secunde și este activată în mod implicit în setările aplicației. Cu toate acestea, o actualizare recentă a versiunii beta a WhatsApp pentru Android și iOS a adăugat un nou comutator în setările aplicației, care oferă utilizatorilor mai mult control.

  Conform unui raport de la WhatsApp development tracker WABetaInfo, actualizările WhatsApp beta pentru iOS 23.18.1.70 și WhatsApp beta pentru Android 2.23.18.21 au adăugat un nou comutator pentru funcționalitatea de mesaje video instantanee. Acesta le permite utilizatorilor să activeze sau dezactiveze funcția manual, accesând setările aplicației și trecând la trimiterea de mesaje vocale în schimb. Cu toate acestea, utilizatorii vor continua să primească mesaje video chiar și atunci când această funcție este dezactivată pe telefoanele lor.

  Raportul menționează că mulți utilizatori au observat că această funcționalitate a fost dezactivată. Prin urmare, cei care doresc să trimită mesaje video instantanee sunt sfătuiți să verifice setările WhatsApp.

  Utilizatorii pot descărca cea mai recentă versiune beta a WhatsApp pentru Android din Google Play Store și versiunea beta a WhatsApp pentru iOS din aplicația TestFlight pentru a accesa această nouă funcționalitate. Se preconizează că aceasta va fi lansată către mai mulți utilizatori în zilele următoare.

  Aplicația de mesagerie instantă a lansat recent posibilitatea de a înregistra video-uri scurte și de a le trimite ca mesaje. Prin intermediul acestei funcționalități, utilizatorii pot vedea un icon de înregistrare video lângă câmpul de text (similar cu funcția de înregistrare vocală). Apăsând pe acesta, ei pot înregistra și trimite un mesaj video în timp real de până la 60 de secunde. De menționat că aceste mesaje sunt criptate de la un capăt la altul. În mod implicit, videoclipurile sunt redări fără sunet la primire. Pentru a activa sunetul pentru mesajul video, utilizatorii trebuie să apese din nou pe videoclip. WhatsApp oferă deja opțiunea de a trimite imagini sau videoclipuri preînregistrate ca atașamente media în mesaje.

  Pentru mai multe informații, puteți accesa podcastul Orbital, disponibil pe Gaana, JioSaavn, Google Podcasts și Apple Podcasts.

  Acest articol conține link-uri afiliate. Pentru detalii, consultați declarația noastră etică.

  Cum funcționează noua funcționalitate pentru mesajele video instantanee

  WhatsApp a introdus recent funcționalitatea de înregistrare și trimitere a mesajelor video în timp real. Această funcționalitate permite utilizatorilor să înregistreze și să trimită mesaje video de până la 60 de secunde. Deși este activată în mod implicit în setările aplicației, o nouă actualizare a versiunii beta a WhatsApp pentru Android și iOS oferă utilizatorilor mai mult control prin intermediul unui comutator adăugat în setările aplicației.

  Pentru a accesa noua funcționalitate, utilizatorii trebuie să descarce ultima versiune beta a WhatsApp pentru Android din Google Play Store sau versiunea beta a WhatsApp pentru iOS din aplicația TestFlight. Odată instalată, această funcționalitate este disponibilă în setările aplicației.

  Cum se activează și dezactivează noua funcționalitate pentru mesajele video instantanee

  Utilizatorii pot activa sau dezactiva funcția de mesaje video instantanee, accesând setările aplicației WhatsApp și comutând între trimiterea de mesaje vocale și mesaje video. Pentru a activa funcția de mesaje video instantanee, utilizatorii trebuie să selecteze opțiunea corespunzătoare în setările aplicației. Pentru a dezactiva funcția, utilizatorii trebuie să revină la trimiterea de mesaje vocale.

  Este important de menționat că, chiar și atunci când funcția de mesaje video instantanee este dezactivată, utilizatorii vor continua să primească mesaje video de la alți utilizatori care au această funcționalitate activată. Astfel, această opțiune oferă mai mult control utilizatorilor în ceea ce privește trimiterea mesajelor video, dar nu afectează recepționarea mesajelor video.

  Cum se utilizează funcția de mesaje video instantanee

  Pentru a utiliza funcția de mesaje video instantanee, utilizatorii trebuie să deschidă o conversație în aplicația WhatsApp și să apese pe pictograma de înregistrare video, care este afișată lângă câmpul de text. Apoi, ei pot înregistra un mesaj video în timp real, care poate avea o durată de până la 60 de secunde. După înregistrare, utilizatorii pot trimite mesajul video prin apăsarea butonului de trimitere.

  Când un utilizator primește un mesaj video instantanee, acesta este redat fără sunet. Pentru a activa sunetul, utilizatorul trebuie să apeleze din nou mesajul video. Este important de menționat că toate mesajele video sunt criptate de la un capăt la altul, oferind astfel un nivel de securitate ridicat.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante