More

  Adio, cabluri! LG introduce televizorul de 97 de inchi cu tehnologia Zero Connect la IFA 2023

  Stiri IT&TechAdio, cabluri! LG introduce televizorul de 97 de inchi cu tehnologia Zero Connect la IFA 2023

  LG a prezentat la expoziția IFA 2023 din Berlin televizorul LG SIGNATURE OLED M3, o adevărată inovație în lumea televizoarelor pentru consumatori. Acest gigant de 97 de inch este primul televizor wireless pentru piața de consumatori care folosește tehnologia Zero Connect pentru transmiterea în timp real a imaginii și sunetului, la o rezoluție de până la 4K și 120 de cadre pe secundă. Dispozitivul a făcut furori deja la CES 2023.

  Zero Connect – tehnologia revoluționară a LG

  Zero Connect este o soluție wireless unică, care elimină necesitatea utilizării cablurilor pentru conectarea televizorului la alte dispozitive. În timp ce televizoarele tradiționale au porturile de conectare amplasate pe spate sau pe laterale, M3 vine cu un modul separat, numit Zero Connect, care poate fi amplasat la distanță de televizor. Acesta transmite semnalele video și audio pe ecranul de 97 de inch prin intermediul unei conexiuni wireless.

  Un aspect interesant al acestei tehnologii este algoritmul inteligent care ajută la minimizarea erorilor de transfer și a interferențelor. Algoritmul detectează schimbările din mediul înconjurător, cum ar fi mișcările persoanelor sau ale animalelor de companie din cameră, și ajustează setările pentru a îmbunătăți semnalul recepției.

  Detalii și prețuri

  Televizorul LG SIGNATURE OLED M3 este disponibil la un preț de 27.999 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 3,4 milioane de ruble. Cu toate acestea, prețul ridicat este justificat de inovația adusă de tehnologia Zero Connect și de experiența vizuală impresionantă oferită de ecranul generos de 97 de inch.

  Avantajele televizorului LG SIGNATURE OLED M3

  Televizorul LG SIGNATURE OLED M3 aduce numeroase avantaje și îmbunătățiri față de televizoarele tradiționale. Iată câteva dintre cele mai importante:

  1. Conectivitate wireless: Zero Connect permite conectarea wireless a televizorului la alte dispozitive, eliminând nevoia de cabluri și oferind o estetică mai elegantă în spațiul de vizionare.
  2. Rezoluție 4K: Ecranul OLED de 97 de inch oferă o rezoluție impresionantă de 4K, asigurând o calitate superioară a imaginii și detalii clare în fiecare scenă.
  3. Frecvență de reîmprospătare de 120 Hz: Cu o frecvență de reîmprospătare de 120 Hz, televizorul LG M3 oferă o experiență de vizionare fluentă, fără întreruperi sau efecte de ghosting.
  4. Algoritmul inteligent: Algoritmul inteligent integrat în televizor detectează și ajustează automat setările pentru a oferi cea mai bună calitate a semnalului, indiferent de condițiile din mediul înconjurător.
  5. Design premium: Televizorul vine într-un design elegant și minimalist, cu un ecran mare și rame subțiri, care se integrează perfect în orice decor.

  Cum funcționează tehnologia Zero Connect

  Tehnologia Zero Connect a televizorului LG SIGNATURE OLED M3 este impresionantă prin modul în care funcționează. Iată pașii principali ai procesului:

  1. Televizorul LG M3 vine cu un modul separat numit Zero Connect, care poate fi amplasat la distanță de televizor, într-un loc ascuns sau într-o altă cameră.
  2. Modulul Zero Connect se conectează la televizor prin intermediul unei conexiuni wireless, asigurând transferul fără fir al semnalelor video și audio.
  3. Algoritmul inteligent integrat în televizor monitorizează în permanență mediul înconjurător și ajustează setările pentru a asigura cea mai bună calitate a semnalului.
  4. Semnalele video și audio sunt transmise de la modulul Zero Connect la ecranul de 97 de inch, oferind o experiență de vizionare impresionantă.

  Opțiuni de configurare și utilizare

  Televizorul LG SIGNATURE OLED M3 vine cu mai multe opțiuni de configurare și utilizare, pentru a se adapta nevoilor și preferințelor fiecărui utilizator. Iată câteva dintre acestea:

  OpțiuneDescriere
  Modul GalerieTelevizorul poate fi configurat pentru a afișa imagini sau opere de artă în modul Galerie, transformându-l într-un element decorativ în cameră.
  Control vocalTelevizorul poate fi controlat prin comenzi vocale, oferind o experiență de utilizare mai intuitivă și confortabilă.
  Conectivitate BluetoothTelevizorul poate fi conectat la dispozitive externe prin intermediul tehnologiei Bluetooth, pentru a reda muzică sau pentru a transmite conținut de pe alte dispozitive.
  Aplicații smartTelevizorul vine cu o gamă largă de aplicații smart preinstalate, pentru a oferi acces la conținut online, servicii de streaming și multe altele.
  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante