More

  Cum arată cel mai mare televizor OLED din lume. Are 100 inch și este făcut de METZ

  Stiri IT&TechCum arată cel mai mare televizor OLED din lume. Are 100 inch și este făcut de METZ

  inovațiile continuă să ne uimească, iar televizoarele OLED nu fac excepție. Recent, la expoziția internațională IFA 2023 din Berlin, a fost prezentat METZ 100A5D – cel mai mare televizor OLED din lume. Cu o diagonală impresionantă de 100 de inch-uri, acest produs unic în categoria sa a redefinit standardele în materie de televizoare. În acest articol, vom explora detaliile și caracteristicile acestui televizor revoluționar și cum se diferențiază de alte modele existente pe piață.

  Cu o dimensiune atât de generoasă, televizorul METZ 100A5D oferă o experiență cinematografică de neegalat, aducând divertismentul acasă într-un mod cu totul nou. Carcasa este realizată dintr-o combinație de metal și plastic, iar designul cu rame subțiri și simetrice evidențiază în mod elegant ecranul imens. Chiar dacă fotografiile pe care le avem sunt de la un model de prezentare, se așteaptă ca versiunea finală destinată comercializării să fie și mai subțire și mai rafinată.

  METZ 100A5D dispune de o imensă panou OLED de 100 de inch-uri, cu o rezoluție 4K, care oferă imagini clare și detaliate. De asemenea, televizorul este echipat cu tehnologie HDR10 și Dolby Vision, asigurând astfel o gamă largă de culori și contrast impresionant. Aceste caracteristici tehnologice de ultimă generație reușesc să creeze o experiență vizuală captivantă și autentică.

  Pentru a completa experiența, METZ 100A5D funcționează pe bază de Google TV, oferind acces rapid și ușor la conținutul preferat. Există, de asemenea, porturi USB-C și HDMI pentru conectarea altor dispozitive și accesorii.

  Un lucru care diferențiază METZ 100A5D de alte televizoare OLED de pe piață este dimensiunea sa impresionantă. Până acum, recordul pentru cel mai mare televizor OLED era deținut de un model de 97 de inch-uri produs de LG. METZ a reușit să depășească acest record, demonstrându-și superioritatea în domeniu.

  Deși televizorul METZ 100A5D a fost prezentat cu mândrie la expoziția IFA 2023, momentan nu există informații clare cu privire la disponibilitatea sau prețul său. Este posibil ca acesta să fie doar un prototip sau să fie lansat pe piață într-un viitor apropiat. Cu toate acestea, este de așteptat ca acest televizor să fie un produs premium, accesibil numai celor cu bugete generoase.

  În România, piața televizoarelor OLED este în plină expansiune, cu tot mai mulți consumatori optând pentru această tehnologie avansată. Cu toate acestea, televizoarele de dimensiuni mai mici și mai accesibile sunt mai populare în rândul majorității cumpărătorilor. Există o varietate de opțiuni disponibile, de la modele de 55 de inch-uri până la cele de 75 de inch-uri, pentru a satisface diferitele preferințe și bugete.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante