More

  FOTO: LG a arătat o casă modulară a viitorului la IFA 2023

  Stiri IT&TechFOTO: LG a arătat o casă modulară a viitorului la IFA 2023

  În lumea tehnologiei, conceptul de casă inteligentă a devenit tot mai popular. Cu ajutorul inovațiilor tehnologice, o casă poate fi dotată cu echipamente și sisteme inteligente care facilitează viața locuitorilor săi. Compania LG a prezentat recent un proiect inovator denumit Smart Cottage, un adevărat minunat al inteligenței artificiale în domeniul locuințelor. Acest concept revoluționar permite integrarea completă a tuturor echipamentelor din casă într-un sistem inteligent, oferind astfel o experiență unică și confortabilă.

  Smart Cottage este un minunat casă miniaturală, cu două etaje, construită în întregime din echipamente și tehnologie LG. Casa este realizată folosind materiale ecologice și este proiectată în stilul unei studiouri moderne. Cu toate acestea, Smart Cottage nu este doar o simplă construcție, ci un adevărat exemplu al viitorului caselor inteligente.

  Casa inteligentă Smart Cottage este dotată cu o gamă largă de echipamente și sisteme inteligente. Aceasta include un sistem avansat de încălzire, ventilație și climatizare, care asigură un mediu confortabil și plăcut în fiecare încăpere. De asemenea, în Smart Cottage veți găsi o varietate de electrocasnice inteligente, precum aspiratorul, frigiderul, mașina de spălat și uscat rufe, mașina de spălat vase și purificatoare de apă.

  Smart Cottage este proiectat pentru a oferi o experiență personalizată pentru locuitorii săi. Cu ajutorul unei aplicații mobile numită LG ThinQ, toate dispozitivele din casă pot fi controlate și monitorizate de la distanță. De exemplu, puteți porni aspiratorul să curețe automat casa în timp ce sunteți la serviciu sau să setați temperatura dorită în fiecare cameră în funcție de preferințele voastre. Această integrare inteligentă a echipamentelor din casă oferă un nivel ridicat de confort și eficiență energetică.

  Un aspect remarcabil al Smart Cottage este utilizarea energiei solare ca sursă principală de alimentare. Casa este dotată cu panouri solare care colectează energia solară și o transformă în electricitate pentru a alimenta toate echipamentele și sistemele inteligente din casă. În plus, energia electrică în exces este stocată într-un acumulator mare, care poate acționa ca o sursă de rezervă în cazul în care producția de energie solară este redusă. Această soluție inovatoare reduce dependența de rețeaua electrică tradițională și promovează utilizarea energiei regenerabile.

  Smart Cottage nu face compromisuri când vine vorba de siguranță și securitate. Casa este dotată cu un sistem inteligent de supraveghere, care include camere de monitorizare și senzori de mișcare. În plus, Smart Cottage este echipat cu o încuietoare inteligentă, care poate fi controlată de la distanță prin intermediul aplicației LG ThinQ. Astfel, locuitorii se pot bucura de o casă sigură și protejată în orice moment.

  Deși prețul exact al Smart Cottage nu a fost dezvăluit de către LG, se poate presupune că o astfel de casă inteligentă vine la un preț semnificativ mai mare decât o casă tradițională. Cu toate acestea, investiția într-o casă inteligentă poate fi considerată un pas înainte către viitor, oferind beneficii și economii pe termen lung. De asemenea, dezvoltarea tehnologiei și popularitatea caselor inteligente indică faptul că astfel de locuințe vor deveni tot mai accesibile și mai obișnuite în viitorul apropiat.

  Sursa foto: hi-tech.mail

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante