More

  WordPress promite utilizatorilor un domeniu și găzduire timp de 100 de ani

  Stiri IT&TechWordPress promite utilizatorilor un domeniu și găzduire timp de 100 de ani

  În acest an, WordPress sărbătorește un moment important – 20 de ani de existență pe piața online. Cu o istorie atât de lungă și plină de succes, se pare că această platformă este gata să continue să prospere în următorii 100 de ani. Cu un anunț remarcabil, WordPress promite utilizatorilor săi că le va garanta siguranța și păstrarea moștenirii digitale timp de un secol. Această ofertă inovatoare este orientată în principal către familiile care doresc să-și păstreze istoria „digitală” pentru generațiile viitoare, inclusiv fotografii, videoclipuri și documente de arhivă. WordPress este pregătit să ofere acestor utilizatori o garanție de „un secol” pentru păstrarea domeniilor familiale.

  Protecție și păstrarea datelor

  Pentru a oferi o siguranță sporită, WordPress menționează într-un video promoțional că utilizează mai multe copii de rezervă distribuite în mai multe centre de prelucrare a datelor. În plus, informațiile de pe site-ul utilizatorilor pot fi plasate într-un arhivă online, dacă acestea sunt accesibile publicului larg, dar în același timp accesul la acestea poate fi blocat la cererea clientului. Astfel, WordPress oferă o soluție completă pentru protejarea și păstrarea moștenirii digitale.

  Costuri și abonamente

  Pentru a beneficia de această ofertă, utilizatorii pot achita suma de 38.000 de dolari într-o singură plată sau pot împărți această sumă în plăți anuale de 380 de dolari sau lunare de 31,66 dolari. Cu toate acestea, mulți utilizatori pot avea îndoieli în ceea ce privește durata de furnizare a acestui serviciu. Așa cum se știe, în decursul a 100 de ani, lumea se va schimba radical, la fel și Internetul. Există, de asemenea, întrebarea dacă WordPress însăși va continua să existe în această perioadă.

  Siguranța moștenirii digitale

  Unul dintre principalele motive pentru care utilizatorii aleg să folosească WordPress este capacitatea platformei de a oferi un mediu sigur și stabil pentru păstrarea și partajarea informațiilor online. Promisiunea WordPress de a păstra și proteja domeniile pentru 100 de ani adaugă o valoare suplimentară acestei platforme și motivează utilizatorii să aleagă în continuare această soluție în detrimentul altor opțiuni de găzduire și creare a site-urilor.

  Viitorul Internetului

  În timp ce promisiunea WordPress de a oferi găzduire și domeniu pentru 100 de ani este tentantă, este important să ne gândim la schimbările radicale pe care le poate aduce viitorul Internetului. În următorii 100 de ani, tehnologia și mediul online vor experimenta schimbări semnificative, ceea ce ridică întrebări despre valabilitatea acestei garanții. Cu toate acestea, WordPress este o platformă solidă și în continuă dezvoltare, ceea ce adaugă un nivel de încredere în capacitatea sa de a rezista și de a se adapta la schimbările viitoare.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante