More

  Age of Empires IV este în sfârșit disponibil pe consolele Xbox

  GamingAge of Empires IV este în sfârșit disponibil pe consolele Xbox

  Dupa luni de asteptare, Age of Empires IV (AoE IV) este in sfarsit disponibil pe consolele Xbox Series X/S si Xbox One, precum si pe Xbox Game Pass. Aceasta noua intrare in seria de jocuri de strategie in timp real (RTS) a fost anuntata ca urmand sa fie lansata pe consolele Xbox in octombrie 2022, dupa lansarea initiala din 2021.

  Similar portului pentru consola al jocului Age of Empires II, versiunea pentru console a Age of Empires IV ofera un tutorial special conceput pentru a ajuta jucatorii sa inteleaga controalele unice ale jocului cu gamepad-ul. Jocul este, de asemenea, disponibil prin intermediul serviciului Xbox Cloud Gaming.

  Daca, controalele cu gamepad-ul din AoE IV sunt similare cu cele din AoE II (si pare ca sunt), acestea vor functiona surprinzator de bine. Cand am scris despre Age of Empires II mai devreme in acest an, am numit sistemul de control cu gamepad-ul „surprinzator de intuitiv si fluid”, subliniind faptul ca ofera jucatorilor acces aproape instantaneu la fiecare comanda de care ar putea avea nevoie. Age of Empires IV include, de asemenea, un excelent sistem de prioritizare a muncitorilor care va permite sa configurati presetari de sarcini predefinite cu doar cateva apasari de buton, automatizand astfel unul dintre aspectele mai plictisitoare ale jocului.

  Printre alte caracteristici se numara suportul pentru multiplayer cross-play intre Xbox/PC si controale complete cu tastatura/mouse, pentru cazul in care utilizarea unui gamepad pentru a juca un joc RTS nu reprezinta ideea dumneavoastra despre o activitate placuta. Merita mentionat ca aceasta este si editia aniversara a lui AoE IV, care include mai multe batalii istorice suplimentare.

  In ceea ce priveste performanta, Age of Empires IV ruleaza la rezolutie 4K si 60 de cadre pe secunda pe Xbox Series X, ceea ce este excelent de auzit pentru cei care au avut dificultati in a rula jocul in mod constant pe un PC de gaming vechi. Pentru a accesa Age of Empires IV, puteti opta pentru Xbox Game Pass Ultimate, care costa $18.99 pe luna

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante