More

  PC Game Pass vine săptămâna aceasta pe Nvidia GeForce Now

  GamingPC Game Pass vine săptămâna aceasta pe Nvidia GeForce Now

  In aceasta saptamana, Microsoft PC Game Pass va fi disponibil pe platforma Nvidia GeForce Now. Aceasta lansare va oferi posibilitatea abonatilor la serviciul Nvidia de a juca unele titluri din PC Game Pass. Primul val de titluri include Deathloop, No Man’s Sky, Grounded si Mount & Blade II: BannerLord. In plus, jocul Gears 5 dezvoltat de The Coalition din Vancouver a fost adaugat pe platforma Nvidia GeForce Now in luna mai.

  Nvidia GeForce Now este o platforma de streaming care ofera sesiuni de jocuri gratuite, dar si abonamente pentru a creste timpul de joc si calitatea grafica. Abonamentul Priority (1080p) costa $12.99/luna, iar abonamentul Ultimate (4K) costa $24.99/luna.

  Acordul dintre Microsoft si Nvidia

  Aceasta colaborare dintre Microsoft si Nvidia vine in urma semnarii unui acord de licentiere a jocurilor Xbox pentru o perioada de 10 ani in luna februarie. Acest acord a fost incheiat pentru a aborda preocuparile privind anti-concurenta in Marea Britanie legate de achizitia pendinta a Activision Blizzard de catre Microsoft. In cadrul acestor eforturi, Microsoft a anuntat recent planurile de a vinde drepturile de jocuri cloud ale Activision Blizzard catre Ubisoft.

  Cum va functiona Microsoft PC Game Pass pe Nvidia GeForce Now

  Odata cu lansarea Microsoft PC Game Pass pe Nvidia GeForce Now, abonatii vor putea accesa si juca titlurile disponibile in PC Game Pass direct pe platforma Nvidia. Aceasta integrare va aduce mai multe beneficii pentru utilizatori, oferindu-le posibilitatea de a juca jocurile preferate fara a necesita o configuratie hardware puternica.

  Avantajele PC Game Pass pe Nvidia GeForce Now

  Prin aducerea PC Game Pass pe Nvidia GeForce Now, utilizatorii vor avea acces la o biblioteca mare de jocuri si vor putea juca titlurile preferate fara a le descarca sau instala pe propriul dispozitiv. Acest lucru ofera o flexibilitate sporita si permite jucatorilor sa testeze mai multe jocuri fara a ocupa spatiu de stocare pe dispozitivele lor.

  Cum sa te abonezi la Nvidia GeForce Now

  Pentru a te abona la Nvidia GeForce Now si a beneficia de toate avantajele oferite de aceasta platforma, urmeaza acesti pasi:

  1. Acceseaza site-ul oficial al Nvidia GeForce Now.
  2. Creeaza-ti un cont nou sau autentifica-te cu unul deja existent.
  3. Selecteaza abonamentul dorit (Priority sau Ultimate) si finalizeaza procesul de plata.
  4. Descarca aplicatia Nvidia GeForce Now pe dispozitivul tau preferat.
  5. Conecteaza-te la contul tau si bucura-te de jocurile disponibile.
  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante