More

  Apple a actualizat tonurile de apel pentru iPhone pentru prima dată în 10 ani (ascultă)

  SmartphoneiPhoneApple a actualizat tonurile de apel pentru iPhone pentru prima dată în 10 ani (ascultă)

  Apple a anunțat recent lansarea iPhone 15 și a pus la dispoziție dezvoltatorilor și testerilor beta versiunea iOS 17 RC. Această nouă actualizare aduce numeroase funcții noi, precum Contact Poster, NameDrop și StandBy mode. Dar versiunea RC destinată dezvoltatorilor a adăugat și mai multe tonuri de apel noi (și unele remasterizate) pentru iPhone.

  Cu această ultimă actualizare, utilizatorii vor avea la dispoziție peste 20 de opțiuni de tonuri de apel și alerte sonore. Acestea pot fi setate pentru apeluri primite, mesaje text, e-mailuri sau alerte de calendar. De asemenea, unele dintre tonurile de apel vechi au fost ușor remasterizate pentru a suna mai bine.

  Ceea ce este interesant la aceste noi tonuri de apel este că oferă o rezonanță tactilă mult mai pronunțată decât cele anterioare. Unele dintre ele par să nu aibă o pauză evidentă între repetări, creând astfel senzația unui sunet continuu.

  Cu excepția unui ton de apel adăugat în iOS odată cu lansarea iPhone X în 2017, aceasta este prima dată când Apple lansează tonuri de apel noi din iOS 7 în 2013. Și spre deosebire de 2017, aceste noi tonuri de apel sunt disponibile pentru toate modelele de iPhone compatibile cu iOS 17. Aceasta înseamnă că le poți folosi chiar și fără a fi necesar să cumperi un iPhone 15 sau iPhone 15 Pro.

  Puteți asculta câteva dintre noile tonuri de apel în videoclipul de mai jos:

  Atât iOS 17, cât și iPadOS 17 vor fi disponibile pentru descărcare începând cu luni, 18 septembrie. iOS 17 este compatibil cu iPhone XR și modelele ulterioare, în timp ce iPadOS 17 necesită un iPad cu cip A10 Bionic sau mai recent. Dezvoltatorii și testerii beta pot descărca acum versiunea RC.

  Această actualizare aduce o experiență proaspătă și inovatoare utilizatorilor de iPhone. Odată cu adăugarea acestor noi tonuri de apel, utilizatorii pot personaliza sunetele pe care le aud atunci când primesc apeluri, mesaje sau notificări. Aceasta le permite să-și personalizeze experiența în funcție de preferințele lor și să aducă un suflu nou telefonului lor iPhone.

  Dezvoltarea și adăugarea acestor noi tonuri de apel reprezintă un pas important pentru Apple. Cu toate că nu s-au lansat tonuri de apel noi de la iOS 7, compania a demonstrat că își ascultă utilizatorii și își actualizează constant produsele și serviciile pentru a răspunde nevoilor și cerințelor lor în permanență în schimbare.

  Unul dintre cele mai așteptate aspecte ale acestei actualizări este posibilitatea de a asculta și a alege dintr-o gamă largă de tonuri de apel. Utilizatorii pot explora diverse opțiuni și pot găsi tonul de apel care se potrivește cel mai bine cu personalitatea și stilul lor. Ascultarea acestor tonuri de apel poate fi o experiență distractivă și plăcută, iar utilizatorii pot descoperi sunete noi și interesante care să le aducă un zâmbet pe buze.

  iOS 17 și iPadOS 17 vor fi disponibile pentru descărcare începând cu 18 septembrie. iOS 17 este compatibil cu iPhone XR și modelele ulterioare, în timp ce iPadOS 17 necesită un iPad cu cip A10 Bionic sau mai recent. Utilizatorii acestor dispozitive pot beneficia de toate caracteristicile și funcțiile noi pe care le aduce această actualizare.

  Dacă ești dezvoltator sau tester beta, poți descărca versiunea RC pentru a testa și a explora noile funcții înainte ca acestea să fie lansate oficial. Aceasta îți oferă o oportunitate unică de a contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea acestei actualizări și de a oferi feedback direct către echipa Apple.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante