More

  Apple a comentat problema cu radiațiile periculoase de la iPhone 12

  SmartphoneiPhoneApple a comentat problema cu radiațiile periculoase de la iPhone 12


  Apple a descoperit o soluție pentru problema excesului de radiații emise de smartphone-urile sale. Compania va lansa o actualizare de software pentru utilizatorii de iPhone 12 din Franța, pentru a rezolva problema ratei de absorbție specifică (SAR) a energiei electromagnetice, un parametru care măsoară impactul nociv al telefoanelor mobile asupra sănătății umane.

  Într-un comunicat oficial, Apple a declarat: „Vom lansa o actualizare software pentru utilizatorii din Franța pentru a ne conforma protocolului stabilit de autoritățile de reglementare franceze. Suntem nerăbdători ca iPhone 12 să fie din nou disponibil în Franța”.

  Contextul acestei situații este legat de solicitarea Agenției Naționale de Frecvență din Franța (ANFR) adresată Apple, de a retrage iPhone 12 de pe piața franceză, începând cu 12 septembrie 2023, din cauza nivelului ridicat de SAR. Testele efectuate în laboratoare acreditate au indicat că SAR pentru extremități era de 5,74 W/kg, depășind astfel limita stabilită de standardul european, care este de 4 W/kg.

  Apple a fost astfel pusă în situația de a remedia această problemă într-un termen de două săptămâni. Odată cu lansarea actualizării software, se așteaptă ca problema radiațiilor periculoase emise de iPhone 12 să fie rezolvată definitiv.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante