More

  Precomandă iPhone 15 Pro Max în România, vezi prețurile de la eMAG, evoMAG, Flanco și QuickMobile

  SmartphoneiPhonePrecomandă iPhone 15 Pro Max în România, vezi prețurile de la eMAG, evoMAG, Flanco și QuickMobile

  În data de 12 septembrie 2022, Apple a prezentat noua serie de telefoane iPhone 15, care a generat un interes enorm în rândul utilizatorilor din întreaga lume. România nu face excepție, iar precomenzile pentru iPhone 15 au început să fie disponibile începând cu ora 15:00, 15 septembrie 2023. În acest articol, vom explora cele mai bune prețuri și opțiuni de precomandă pentru modelele iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus și iPhone 15 standard.

  iPhone 15 Pro Max – Prețuri și disponibilitate

  Prețuri precomandă

  MagazinPrețDisponibilitate
  eMAGDe la 7199 leiPrecomandă acum!
  QuickMobile7173 lei folosind codul „QUICK8378”Precomandă acum!
  evoMAGDe la 7499 leiPrecomandă acum!
  FlancoDe la 7249 leiPrecomandă acum!

  iPhone 15 Pro Max este disponibil pentru precomandă în mai multe magazine online din România. La eMAG, prețul începe de la 7199 lei și este disponibil pentru precomandă. QuickMobile oferă un preț special de 7173 lei dacă folosești codul „QUICK8378” la plasarea comenzii, și este, de asemenea, disponibil pentru precomandă. evoMAG are un preț de pornire de la 7199 lei și este disponibil pentru precomandă. În timp ce, la Flanco, iPhone 15 Pro Max poate fi precomandat la un preț de 7249 lei.

  Disponibilitate

  Lansarea oficială a seriei iPhone 15 este programată pentru data de 12 septembrie 2023. Începând cu această dată, clienții care au plasat o precomandă pentru iPhone 15 Pro Max vor putea să își primească telefoanele în funcție de disponibilitatea magazinului și de ordinea precomenzilor. Este important de menționat că stocurile pot fi limitate, așa că este recomandat să profitați de precomandă pentru a vă asigura că veți obține iPhone 15 Pro Max la timp.

  iPhone 15 Pro – Prețuri și disponibilitate

  Prețuri precomandă

  MagazinPrețDisponibilitate
  eMAGDe la 5949 leiPrecomandă acum!
  QuickMobile5960 lei folosind codul „QUICK8378”Precomandă acum!
  evoMAGDe la 5949 leiPrecomandă acum!
  FlancoDe la 5949 leiPrecomandă acum!

  iPhone 15 Pro este disponibil pentru precomandă în diferite magazine online din România. La eMAG, prețul modelului începe de la 5949 lei și este disponibil pentru precomandă. QuickMobile oferă un preț de 5960 lei dacă se utilizează codul promoțional „QUICK8378” la finalizarea comenzii, iar telefonul este disponibil pentru precomandă. evoMAG propune un preț de pornire de la 5949 lei și, de asemenea, permite precomanda. În cele din urmă, la Flanco, iPhone 15 Pro poate fi precomandat la un preț de 5999 lei.

  Disponibilitate

  Similar cu iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro va fi livrat clienților în funcție de disponibilitatea magazinului și de ordinea precomenzilor. Deși este posibil ca unii clienți să primească telefoanele mai devreme decât alții, este important să înțelegem că stocurile sunt limitate și este recomandat să faceți precomanda cât mai curând posibil pentru a vă asigura că veți avea acces la noul iPhone 15 Pro.

  iPhone 15 Plus – Prețuri și disponibilitate

  Prețuri precomandă

  MagazinPrețDisponibilitate
  eMAGDe la 5449 leiPrecomandă acum!
  QuickMobile5427 lei folosind codul „QUICK8378”Precomandă acum!
  evoMAGDe la 5449 leiPrecomandă acum!
  FlancoDe la 5499 leiPrecomandă acum!

  Modelul iPhone 15 Plus este acum disponibil pentru precomandă în diverse magazine online din țară. Dacă optați pentru eMAG, prețul acestui model pornește de la suma de 5449 lei. La QuickMobile, puteți beneficia de o ofertă specială de 5427 lei dacă introduceți codul „QUICK8378” la efectuarea comenzii. evoMAG oferă telefonul la un preț similar cu eMAG, adică de la 5449 lei. În timp ce, la Flanco, prețul de pornire pentru iPhone 15 Plus este de 5499 lei.

  Disponibilitate

  Ca și în cazul celorlalte modele, disponibilitatea iPhone 15 Plus va depinde de stocurile magazinului și de ordinea precomenzilor. Este important să rețineți că seria iPhone 15 este foarte așteptată, iar numărul de telefoane disponibile în stoc poate fi limitat. Prin urmare, este recomandat să faceți precomanda cât mai curând posibil pentru a vă asigura că veți primi iPhone 15 Plus la timp.

  iPhone 15 – Prețuri și disponibilitate

  Prețuri precomandă

  MagazinPrețDisponibilitate
  eMAGDe la 4699 leiPrecomandă acum!
  QuickMobile4699 lei folosind codul „QUICK8378”Precomandă acum!
  evoMAGDe la 4699 leiPrecomandă acum!
  FlancoDe la 4699 leiPrecomandă acum!

  Pentru cei interesați de noul iPhone 15, mai multe opțiuni de precomandă sunt disponibile în magazinele online din România. eMAG listează dispozitivul cu un preț de start de 4699 lei. QuickMobile vine cu o propunere tentantă: același preț de 4699 lei, dar cu utilizarea codului promoțional „QUICK8378”. evoMAG oferă telefonul la un preț identic cu eMAG și QuickMobile, adică 4699 lei. Pe de altă parte, Flanco a stabilit prețul de bază pentru iPhone 15 la 4749 lei.

  Disponibilitate

  Deși precomenzile pentru iPhone 15 sunt disponibile începând cu data de 15 septembrie 2023, livrarea telefoanelor va începe în funcție de stocurile magazinului și de ordinea precomenzilor. Este important de menționat că stocurile pot varia și că unele modele pot fi mai căutate decât altele. Pentru a vă asigura că obțineți iPhone 15 la timp, este recomandat să faceți precomanda cât mai curând posibil.

  Cum să precomanzi iPhone 15 în România

  Pentru a precomanda un iPhone 15 în România, aveți trei opțiuni principale: precomanda de la magazinele autorizate, precomanda de la operatorii de telefonie mobilă sau precomanda de pe platforme online precum Amazon.de. Fiecare opțiune are avantajele și dezavantajele sale, iar alegerea depinde de preferințele și nevoile fiecărui utilizator.

  Precomandă de la magazinele autorizate

  Precomanda de la magazinele autorizate precum eMAG, QuickMobile, evoMAG și Flanco vă oferă avantajul de a achiziționa iPhone 15 direct de la surse de încredere. Aceste magazine au fost partenere Apple de încredere de-a lungul anilor și oferă garanția produsului și suportul necesar în cazul unor eventuale probleme. Cu toate acestea, stocurile pot fi limitate, iar prețurile pot varia în funcție de fiecare magazin în parte.

  Precomandă de la operatorii de telefonie mobilă

  Operatorii de telefonie mobilă precum Orange, Vodafone și Telekom oferă și ei posibilitatea de a precomanda iPhone 15. Această opțiune este potrivită în special pentru cei care doresc să încheie un nou contract sau să-și upgradeze planul actual de telefonie mobilă. Operatorii pot oferi pachete speciale și promoții exclusive pentru clienții lor, dar este important să verificați disponibilitatea și prețurile înainte de a face o precomandă.

  Precomandă de pe platforme online

  Dacă preferați să faceți cumpărături online și sunteți familiarizați cu platforme precum Amazon.de, puteți opta pentru precomanda de pe aceste platforme. Este important să verificați disponibilitatea și prețurile înainte de a plasa o comandă, deoarece acestea pot varia în funcție de furnizor și de cerere. De asemenea, asigurați-vă că alegeți un vânzător de încredere și că verificați politica de returnare a produsului în cazul unor eventuale probleme.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  2 COMENTARII

  1. Buna ziua,
   Emag oare livreaza proma data precomenzile platite integral, si dupa cele cu ramburs, sau nu tin cont de asta? Nu am gasit niciunde informatia asta, si ei nu prea au serviciu bun cu clientii, doar Dane si boti. Comanda mea a fost finalizata la ora 15:02 in ziua lansarii precomenzilor. Ma gandesc ca ar trebui totusi sa il primesc destul de rapid, dar nu stiu daca se tine cont de plata realizate inainte sau nu

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante