More

  Apple a dezvăluit ce va fi în noul iOS 18

  SmartphoneiPhoneApple a dezvăluit ce va fi în noul iOS 18

  Apple a dezvăluit noul iOS 18, aducând o serie de funcții captivante și inovații. Lansat în cadrul Conferinței anuale Worldwide Developers (WWDC) pe 10 iunie, evenimentul a fost urmărit online de milioane de fani și dezvoltatori.

  Una dintre cele mai impresionante funcții noi este Tap to Cash, care permite utilizatorilor să transfere bani între iPhone-uri prin simpla atingere a telefoanelor. Fără a dezvălui informații personale, utilizatorii pot trimite fonduri către un alt utilizator Apple Pay aflat în apropiere. Este suficient să aduci smartphone-ul aproape de dispozitivul destinatarului, să selectezi opțiunea de transfer și fondurile vor fi transferate automat.

  iOS 18 aduce și o multitudine de opțiuni de personalizare. Utilizatorii vor putea schimba culoarea pictogramelor aplicațiilor atunci când activează tema întunecată, muta liber pictogramele pe ecran și personaliza culorile acestora. De asemenea, fiecare aplicație poate avea o autentificare separată, folosind parolă, Face ID sau Touch ID, oferind un plus de securitate și flexibilitate.

  Aplicația Photos primește un design nou, care face mai ușoară gestionarea și personalizarea setărilor frecvent utilizate. Utilizatorii pot filtra fotografiile după persoane, zile sau excursii cu un simplu clic pe butonul „Filtrare”. Aplicația de e-mail de pe iPhone va introduce și ea un nou principiu de catalogare.

  iMessage primește capabilități de satelit, permițând trimiterea și primirea de mesaje chiar și atunci când utilizatorii nu sunt conectați la o rețea mobilă sau Wi-Fi. Această funcție va fi disponibilă pe iPhone 14 și modelele ulterioare actualizate la iOS 18, oferind o conectivitate mai bună în zonele izolate.

  Apple nu s-a oprit aici. Noul iOS 18 va integra capabilitățile de inteligență artificială Apple Intelligence și, în anumite țări, ChatGPT de la OpenAI, disponibil gratuit pentru utilizatorii Apple. Funcțiile de control pentru casele inteligente și opțiunea de a scrie manual în calculator cu ajutorul unui stylus adaugă un plus de utilitate și confort.

  Se preconizează că iOS 18 va fi disponibil pentru utilizatori în septembrie. Rămâne de văzut care dintre aceste funcții vor fi disponibile în Rusia, având în vedere că Apple a suspendat livrările oficiale și anumite servicii, inclusiv Apple Pay, după începerea operațiunilor militare speciale în Ucraina.

  În plus, Apple a lansat noi sisteme de operare pentru Mac, iPad, Apple Watch și ochelarii de realitate mixtă Apple Vision Pro, consolidându-și astfel poziția de lider în inovație tehnologică.

  Sursa foto: Apple

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante