More

  Apple Watch Ultra 2: Performanță, ecran luminos și noi funcții

  GadgetsApple Watch Ultra 2: Performanță, ecran luminos și noi funcții

  Apple a introdus a doua generație a Apple Watch Ultra, aducând un nou gest, un ecran mai luminos și multe alte noutăți pentru acest ceas inteligent axat pe aventură.

  Design și Ecran

  Apple Watch Ultra este un dispozitiv purtabil conceput pentru medii și activități dificile, având un afișaj mare și o carcasă din titan înconjurată de un cristal frontal de safir plat. Ecranul Retina LTPO OLED cu afișare permanentă revine cu o luminozitate nouă de 3.000 de niți și poate fi redus la o singură nit pentru medii întunecate.

  Această luminozitate înaltă a permis dezvoltarea unui nou cadran de ceas, numit Modular Ultra, care utilizează marginea exterioară pentru a oferi informații rapide suplimentare. Acesta oferă cele mai multe opțiuni de personalizare pentru persoanele implicate în sporturi, explorări în aer liber și activități în și în jurul corpurilor de apă.

  Performanță și Caracteristici Avansate

  Apple Watch Ultra 2 vine cu un nou cip S9 SiP și opțiuni de neutralizare a carbonului.

  Pe lângă modificările exterioare, interiorul beneficiază și el de un nou cip. Trecerea la cipul S9 va oferi o îmbunătățire semnificativă a performanței pentru Apple Watch Ultra în comparație cu modelul original, rezultând animații mai fluide ale interfeței utilizatorului și alte beneficii.

  Cipul S9 are acum un Motor Neural cu 4 nuclee, care permite dictarea cu o acuratețe cu 29% mai mare decât cea a Apple Watch Series 9 și procesarea pe dispozitiv a comenzilor comune pentru Siri.

  Adăugarea tehnologiei Ultra Wideband aduce funcționalități suplimentare bazate pe distanță, cum ar fi transferul către HomePod. În plus, oferă acces imediat la controalele Now Playing atunci când difuzorul este utilizat.

  Utilizatorii care și-au pierdut iPhone pot folosi Apple Watch Ultra 2 cu cipul Ultra Wideband pentru a-și găsi telefonul cu ajutorul funcției Precision Finding. Odată ce utilizatorul se află în apropierea telefonului, Apple Watch va furniza informații precum distanța față de iPhone folosind semnale vizuale, tactile și auditive.

  Noi Gesturi și Funcții pentru Apple Watch Ultra 2

  La fel ca și Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 are un nou gest de dublu atingere care utilizează cipul S9 pentru a detecta un gest fizic al degetelor utilizatorului. Atingerea degetului mare și a degetului arătător împreună poate răspunde la apeluri telefonice, poate încheia apeluri, poate amâna alarme, poate seta cronometre, poate derula prin anumite fețe de ceas și multe altele.

  Pentru prima dată pe un Apple Watch, Siri poate gestiona cereri direct pe dispozitiv. Pentru sarcinile care nu necesită date online, cum ar fi inițierea unei sesiuni de antrenament sau configurarea unui cronometru, Siri funcționează fără a avea nevoie de conexiuni Wi-Fi sau celulare, ceea ce duce la răspunsuri mai rapide și mai fiabile.

  Producția Apple Watch Ultra 2 este 100% neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon. Faptul că este „100% neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon” înseamnă că o companie, o persoană sau un produs a compensat cantitatea de dioxid de carbon emisă în atmosferă printr-un echivalent de emisii de carbon.

  watchOS 10 și Caracteristici Avansate

  Pe lângă noile funcționalități ale Apple Watch Ultra 2, dispozitivul rulează sistemul de operare watchOS 10 și oferă capacități noi, cum ar fi:

  • Antrenamentele de ciclism pot apărea automat ca o activitate live pe iPhone și se pot extinde pentru a utiliza întregul ecran când sunt atinse.
  • Aplicația de busolă îmbunătățită afișează în mod continuu altitudinea prezentă și prezintă o reprezentare 3D a punctelor de referință, ilustrând diferențele de altitudine.
  • Modul de noapte utilizează acum senzorul de lumină ambientală pentru a se activa automat în condiții de lumină scăzută.
  • Integrarea Bluetooth pentru senzori de putere, senzori de viteză și senzori de cadență este acum disponibilă pentru cicliști, oferind acces la noi metrici și vederi în timpul antrenamentelor și sesiunilor de ciclism.

  Preț și Disponibilitate

  Apple Watch Ultra 2 pornește de la 799 de dolari și poate fi precomandat începând cu marți, 12 septembrie, urmând să fie livrat începând cu 22 septembrie.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante