More

  Au fost publicate primele fotografii „în direct” ale iPhone 15 Pro cu un buton nou

  SmartphoneiPhoneAu fost publicate primele fotografii „în direct” ale iPhone 15 Pro cu un buton nou

  Într-o recenzie realizată de The Verge, au fost împărtășite fotografii cu noul iPhone 15 Pro. Acesta a fost prezentat de Apple ca parte a evenimentului său anual de toamnă pe 12 septembrie, și include o carcasă din titan. Fotografiile dezvăluie câteva inovații semnificative ale modelelor Pro. Prima inovație este un buton de acțiune nou, care se află în locul unde se afla înainte butonul pentru modul silențios. Acest nou buton poate fi programat pentru a realiza acțiuni rapide, cum ar fi pornirea camerei sau aprinderea lanternei.

  A doua inovație notabilă este înlocuirea portului Lightning, care a fost prezent în dispozitivele Apple din 2012, cu un port USB Type-C mai rapid. Acest lucru va permite o încărcare și o transferare a datelor mai rapidă.

  Jurnaliștii care au avut ocazia să testeze noul smartphone spun că se simte mai ușor și mai confortabil de ținut în mână, datorită marginilor sale curbate. Sursa subliniază că „este pur și simplu mai plăcut de ținut”.

  Pentru mai multe informații despre accesați acest articol.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante