More

  Imaginile de fundal pentru iPhone 15 și 15 Pro au devenit disponibile pentru toată lumea

  SmartphoneiPhoneImaginile de fundal pentru iPhone 15 și 15 Pro au devenit disponibile pentru toată lumea


  În câteva ore de la prezentarea oficială a iPhone 15 și iPhone 15 Pro, imaginile de fundal ale noilor smartphone-uri au fost deja dezvăluite online.

  Publicul a avut acces la imaginile de fundal ale modelului standard iPhone 15, cât și la cele ale modelului iPhone 15 Pro, care are o carcasă din titan. Conform tradiției, Apple a lansat două seturi de imagini de fundal.

  Imaginile de fundal de înaltă calitate pentru iPhone 15 pot fi descărcate din cloud, folosind acest link. Modelul standard are un screensaver cu picături abstracte, colorate, în timp ce modelul Pro are un tapet cu granule de titan, dispuse într-un model ondulat.

  Imaginile de fundal ale iPhone 15 sunt disponibile în cinci culori diferite: galben, albastru, roz, negru și verde. În schimb, pentru modelele Pro, gama de culori este mai restrânsă, incluzând nuanțele de mov, titan, negru și bej nisipiu.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante