More

  Apple a început să vândă un adaptor de la Lightning la USB-C (preț)

  SmartphoneiPhoneApple a început să vândă un adaptor de la Lightning la USB-C (preț)

  Un accesoriu neașteptat a fost listat pe site-ul Apple – un adaptor de la Lightning la USB-C. Acesta este destinat să ajute utilizatorii care dețin cabluri vechi să le poată folosi în continuare.

  Motivul pentru care Apple a decis să lanseze acest adaptor este incert, deoarece noul iPhone 15 este deja furnizat cu un cablu corespunzător. Prin urmare, achiziționarea unui adaptor pentru a „reactiva” un cablu vechi pare a fi o decizie neînțeleaptă.

  Preț Adaptorul USB-C la Lightning este disponibil la prețul de 29 de dolari . Cu aceeași sumă de bani, un utilizator ar putea achiziționa un cablu nou, chiar dacă nu este unul original. Mai multe detalii despre ce alte produse au fost prezentate la evenimentul de toamnă al Apple pot fi găsite pe site-ul companiei.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante