More

  iPhone 15 în culoare nouă afișat live (foto)

  SmartphoneiPhoneiPhone 15 în culoare nouă afișat live (foto)

  Jurnaliștii internaționali au fost invitați la Apple Park, unde au avut ocazia să fotografieze noul iPhone 15 în culoarea „soare”.

  Echipa de la The Verge a prezentat în direct iPhone 15 în culoarea galbenă. Între timp, echipa de la Zona-IT.ro a compilat toate fotografiile într-o galerie.

  Fotografiile dezvăluie „insula dinamică”, o caracteristică nouă introdusă în gama de bază a iPhone-urilor. Alte aspecte notabile sunt noul port USB-C și marginile laterale redesignate, care sunt acum ușor rotunjite.

  Designul blocului camerei a fost, de asemenea, ușor modificat – trecerea de la platforma cu module la panoul din spate este acum mai fluidă.

  Este important de menționat că iPhone 15 este primul model de bază care include un port USB-C, o cameră de 48 de megapixeli și un cip A16 Bionic. Mai multe informații despre modificările aduse și despre prețuri pot fi găsite în materialul nostru detaliat.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante