More

  Bateriile din interiorul Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra au fost fotografiate

  Alegerea editorilorBateriile din interiorul Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra au fost fotografiate

  În urma succesului său cu modelele Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5, Samsung se pregătește pentru lansarea următorului său steag, Galaxy S24. Se anticipă ca această serie nouă de dispozitive să fie prezentată oficial la începutul anului 2024. Cu toate acestea, înainte de lansare, este esențial pentru Samsung să obțină toate certificările necesare pentru componentele acestor telefoane.

  Recent, s-a aflat că Samsung a obținut certificările pentru bateriile care vor fi incluse în modelele Galaxy S24. Mai precis, bateriile care vor alimenta modelele Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra au fost certificate de Safety Korea, o agenție de certificare a siguranței din Coreea de Sud. Aceste baterii poartă numerele de model EB-BS922ABY (pentru Galaxy S24), EB-BS926ABY (pentru Galaxy S24+) și EB-BS928ABY (pentru Galaxy S24 Ultra). De asemenea, este de notat că aceste baterii sunt fabricate de compania chineză cunoscută sub numele de ATL (Amperex Technologies Limited).

  Informații suplimentare despre capacitățile acestor baterii au fost și ele dezvăluite. Din certificări, se pare că Galaxy S24+ va fi echipat cu o baterie cu o capacitate nominală de 4.755 mAh, în timp ce Galaxy S24 Ultra va avea o baterie de 4.855 mAh. Cu aceste cifre în minte, este probabil ca capacitatea comercială a bateriilor să fie rotunjită la 4.900 mAh pentru Galaxy S24+ și 5.000 mAh pentru Galaxy S24 Ultra. Capacitatea bateriei pentru modelul de bază, Galaxy S24, rămâne, deocamdată, un mister.

  O altă caracteristică interesantă a bateriilor este prezența unei clape de tragere albastre. Acest detaliu facilitează extragerea bateriei din telefon, reflectând eforturile Samsung de a îmbunătăți reparabilitatea dispozitivelor sale. Această caracteristică nu este nouă; telefoanele din seria anterioară, Galaxy S23, au avut și ele baterii cu o filă de tragere asemănătoare.

  În ceea ce privește performanța, se așteaptă ca toate aceste modele să fie echipate cu chipul Exynos 2400 sau cu chipul Snapdragon 8 Gen 3, în funcție de piața pe care vor fi comercializate. Acestea sunt semne clare că Samsung este pe deplin angajată să ofere consumatorilor cele mai noi și mai bune tehnologii disponibile.

  Sursa foto si informatii: sammobile.com

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante