More

  Actualizarea aplicației Tesla iOS vă permite să îi cereți lui Siri să încuie ușile

  Alegerea editorilorActualizarea aplicației Tesla iOS vă permite să îi cereți lui Siri să încuie ușile

  Tesla, producătorul renumit de automobile electrice, a lansat recent o actualizare pentru aplicația sa destinată utilizatorilor de iOS, oferind acum suport pentru Comenzile rapide (Shortcuts) de la Apple. Aceasta înseamnă că posesorii de vehicule Tesla pot utiliza acum comenzi vocale prin Siri pentru a controla diverse funcții ale mașinii lor.

  Anunțul oficial despre actualizarea la versiunea 4.24.0 a apărut sâmbătă în App Store, fără prea mult tam-tam din partea companiei Tesla. Actualizarea a venit cu o mențiune concisă despre această nouă caracteristică, citind: „Accesați comenzile vehiculului și clima din aplicația Apple Shortcuts”.

  Deși aplicația Tesla pentru iOS a permis dintotdeauna proprietarilor să controleze diverse funcții ale mașinii lor direct de pe iPhone, noul suport pentru Comenzile rapide Siri simplifică și mai mult acest proces. Conform Tesla North, posesorii vehiculelor Tesla pot acum să folosească comanda „Hey Siri” pe iPhone sau Apple Watch pentru a iniția diverse acțiuni, fără a fi necesar să acceseze manual aplicația.

  Funcționalitățile care pot fi activate cu ajutorul Comenzilor rapide Siri includ, dar nu se limitează la: deblocarea și blocarea vehiculului, deschiderea și închiderea portbagajului, manipularea portului de încărcare, pornirea sau oprirea procesului de încărcare, activarea sau dezactivarea Modului Sentry (un sistem de securitate avansat al Tesla) sau Modul Dog (un mod special pentru a menține un climat confortabil pentru animalele de companie lăsate în mașină). Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile pe care proprietarii de Tesla le pot controla vocal, prin intermediul Siri.

  Integrarea suportului pentru Comenzile rapide Siri subliniază angajamentul Tesla de a se adapta și de a se integra în mod eficient în ecosistemul Apple. Aceasta nu este prima dată când Tesla își îmbogățește portofoliul de funcții compatibile cu produsele Apple. În decembrie, Tesla a introdus suportul pentru Apple Music în cadrul mașinilor sale, ca un bonus adăugat într-o actualizare software de vacanță. Mai mult, în iulie, au existat indicii că Tesla testează suportul pentru funcționalitatea AirPlay de la Apple, după descoperirea unor fragmente de cod în aplicația lor pentru iOS. Aceste mișcări sugerează o colaborare continuă și o sinergie între cele două companii tehnologice de vârf.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante