More

  Meta va lansa versiunea web a Threads în curând. Vezi noutățile

  Alegerea editorilorMeta va lansa versiunea web a Threads în curând. Vezi noutățile

  Meta, gigantul din spatele rețelelor sociale precum Facebook și Instagram, pare să își extindă prezența pe platformele online, pregătind lansarea unei versiuni web pentru Threads, aplicația lor de microblogging. Informația a fost divulgată inițial de Wall Street Journal, care a menționat că, deși fondatorul și CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a promis lansarea versiunii web „în următoarele săptămâni”, surse apropiate au sugestii că planurile de lansare pot fi în continuare fluide și s-ar putea schimba.

  Adam Mosseri, care deține frâiele Instagram, a confirmat recent într-o postare pe Threads că Meta a fost ocupată testând în interior o variantă web a aplicației. Mosseri a precizat, totuși, că versiunea web a Threads încă mai necesită unele ajustări înainte de a fi gata pentru o lansare la scară largă. El a dezvăluit, de asemenea, alte funcții ce urmează să fie adăugate în aplicație, inclusiv un nou tab „Repostări” și posibilitatea de a reposta conținut în secțiunea „Următoare” a aplicației.

  Cu toate acestea, nu totul este veste bună pentru Threads. Date recente sugerează că aplicația a cunoscut o scădere semnificativă în ceea ce privește utilizatorii săi activi. O analiză oferită de Similarweb arată că, deși Threads a avut un start fulminant în iulie, atingând un vârf de 50.000 de utilizatori activi zilnic doar pe dispozitivele Android, cifra s-a redus drastic la 10 milioane de utilizatori. Comparativ, acest număr este cu mult sub 10% din numărul de utilizatori ai platformei Twitter, recent redenumită ca X.

  La momentul lansării sale, Threads a înregistrat un succes remarcabil. Potrivit datelor furnizate de Sensor Tower, aplicația a fost cea mai descărcată aplicație non-game în ziua lansării sale din ultimii zece ani. Aceasta a reușit să atragă peste o sută de milioane de utilizatori. Cu toate acestea, entuziasmul pentru Threads pare să se fi răcit, cu durata medie de utilizare scăzând la doar 2,4 minute pe zi – o scădere de 80% față de perioada ei de glorie din iulie.

  Aceste evoluții sugerează că Meta are încă mult de lucru pentru a menține Threads relevant și atractiv pentru utilizatorii săi. Cu introducerea unei versiuni web și adăugarea de noi caracteristici, compania speră probabil să își revigoreze baza de utilizatori și să sporească angajamentul pe platformă.

  Sursa foto: mobilesyrup.com

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante