More

  Vivo V29e se va lansa cu cameră selfie de 50 MP

  SmartphoneAndroidVivo V29e se va lansa cu cameră selfie de 50 MP

  Vivo a anunțat lansarea iminentă a modelului V29e, un nou smartphone care va aduce pe piața tehnologia inovatoare de „schimbare a culorii”. Acest dispozitiv va fi disponibil spre sfârșitul lunii august 2023 și va include caracteristici notabile precum capacitatea de a schimba culorile între roșu și negru, datorită unei tehnologii de schimbare a culorii care devine tot mai populară în lumea smartphone-urilor. În plus, V29e se va evidenția prin camera sa selfie de 50MP, amplasată în spatele ecranului.

  Interesant este și designul său. V29e va avea două camere pe spate, dintre care una va fi un shooter OIS Night Portrait de 64MP, fără un bliț Aura Light. Cu toate acestea, cea mai impresionantă caracteristică ar putea fi ecranul curbat 3D al telefonului, care, potrivit Vivo, va fi „cel mai subțire” din categoria sa de preț și va avea o înclinare de 58,7° pentru a asigura o manevrabilitate ergonomică.

  Vivo a oferit și indicii despre prețul acestui smartphone. Într-o notă de subsol a paginii lor de lansare, s-a menționat că V29e va avea „cel mai subțire ecran curbat 3D din segmentul său”. Aceasta sugerează un preț sub 400 de dolari. Se așteaptă ca modelul V29e să fie oficial prezentat publicului pe 28 august 2023.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante