More

  Ce știm despre Samsung Galaxy Ring, lansat oficial la MWC 2024 de la Barcelona

  ReviewsCe știm despre Samsung Galaxy Ring, lansat oficial la MWC 2024 de la Barcelona

  La Mobile World Congress (MWC) 2024, desfășurat în BarcelonaSamsung Electronics a dezvăluit în premieră Galaxy Ring, un dispozitiv smart sub forma unui inel, dedicat sănătății și monitorizării. Iată câteva detalii despre acest produs inovator:

  1. Design și Dimensiuni:
   • Galaxy Ring este disponibil în trei culori: ceramic negruplatină argintie și aur.
   • Acest inel inteligent vine în nouă dimensiuni, de la 5 la 13, corespunzând termenilor tehnici de la S (small) la XL (extra large).
   • Cu o greutate de doar 2,3 grame (pentru cea mai mică dimensiune), este aproape prea ușor pentru a fi simțit, dar confortabil pentru purtare continuă, inclusiv în timpul somnului.
  2. Funcționalități:
   • Monitorizarea sănătății: Galaxy Ring dispune de senzori avansați, inclusiv ritm cardiac, ritm respirator, mișcare nocturnă și latență a somnului. Aceste date sunt utilizate pentru a evalua modelele generale de somn.
   • Platforma Samsung Health: Inelul este parte integrantă a viziunii Samsung pentru o platformă digitală de bunăstare mai conectată și integrată.
   • Confort și purtare non-stop: Galaxy Ring este proiectat să fie purtat 24/7, fără a compromite confortul.
  3. Baterie și Durabilitate:
   • Capacitatea bateriei variază în funcție de dimensiune, de la 14,5 mAh la 21,5 mAh.
   • Durata de viață a bateriei nu este încă specificată, dar se așteaptă să reziste cel puțin o săptămână, având în vedere că este destinat purtării permanente.
  4. Lansare și Evenimente viitoare:
   • Se anticipează că Galaxy Ring va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment Unpacked în această vară, alături de telefoanele pliabile Samsung Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6.

  Sursa foto: https://news.samsung.com/

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante