More

  Motorola a arătat telefonul viitorului: este purtat la încheietură

  Stiri IT&TechMotorola a arătat telefonul viitorului: este purtat la încheietură

  La Mobile World Congress (MWC) 2024, Motorola a prezentat un concept de gadget inovator numit Adaptive Display. Acest dispozitiv unic combină funcționalitățile unui smartphone tradițional cu designul flexibil și portabil al unei brățări, atrăgând atenția prin caracteristicile sale distinctive. Conform Hi-Tech Mail.ru, care a examinat îndeaproape produsul, Motorola îl descrie ca fiind un display revoluționar. Utilizatorii pot interacționa cu el ca și cum ar fi un smartphone obișnuit, având avantajul suplimentar de a-l putea purta pe încheietura mâinii, asemenea unui ceas sau unei brățări, datorită cadrului său flexibil care se adaptează și menține forma dorită.

  Când este desfășurat complet, dispozitivul dezvăluie un ecran pOLED de 6,9 inchi, cu rezoluție FHD+, oferind o experiență vizuală remarcabilă. În configurația de brățară, ecranul se reduce la o dimensiune mai compactă de 4,6 inchi, păstrând în același timp funcționalitatea sensibilă la atingere, capacitatea de a afișa notificări și de a reda conținut.

  Cu toate acestea, vizitatorii MWC 2024 nu au avut oportunitatea de a testa direct Adaptive Display, deoarece acesta era expus în spatele unui panou de sticlă. Prezentarea acestui dispozitiv urmează dezvăluirii anterioare a Motorola la o altă expoziție tehnologică din Barcelona, unde au introdus Clicks, o carcasă pentru tastatură care transformă un iPhone obișnuit într-un telefon cu butoane.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Ce știm despre Samsung Galaxy Ring, lansat oficial la MWC 2024 de la Barcelona

  La Mobile World Congress (MWC) 2024, desfășurat în Barcelona, Samsung Electronics a dezvăluit în premieră Galaxy Ring, un dispozitiv smart sub forma unui inel, dedicat sănătății și monitorizării. Iată câteva detalii despre...

  Alte articole interesante