More

  Cele mai bune jocuri disponibile în prezent pentru PS5 (actualizat septembrie 2023)

  GamingCele mai bune jocuri disponibile în prezent pentru PS5 (actualizat septembrie 2023)

  Începuturile nu sunt niciodată ușoare, mai ales cu lipsa atipică a stocului de console de ultimă generație, totuși, Sony s-a asigurat că PlayStation 5 să aibă un catalog de producție mai mult decât decent. Cu titluri până în prezent care arată de ce este deja capabil PS5, în prezent are jocuri care vă pot ajuta cu siguranță să decideți dacă obțineți sau nu (dacă obțineți una) consola de nouă generație a Sony.

  În acest articol ne ocupăm să vă arătăm o listă actualizată cu Cele mai bune jocuri disponibile în prezent pentru PS5, așa că fă-te confortabil și bucură-te, pentru că există ceva pentru toată lumea.

  Cele mai bune jocuri PlayStation 5 de care te poți bucura chiar acum

  Demon’s Souls

  Data lansării: 12 noiembrie 2020
  Dezvoltator: Bluepoint Games, SIE Japan Studio
  Editor: Sony Interactive

  Bluepoint Games, studioul de jocuri video responsabil pentru versiunea PS5 a lui Demon’s Souls, s-a confruntat cu provocarea de a îndeplini așteptările mari ale fanilor acestui joc iconic. Dar nu numai că au reușit să creeze o versiune impresionantă din punct de vedere vizual, dar au rămas și fideli materialului sursă, oferind o experiență profundă, bogată și provocatoare pentru jucătorii PS5.

  În plus, achiziția oficială a Bluepoint Games de către PlayStation în 2021 este o veste grozavă pentru fanii consolei Sony, deoarece studioul se va concentra acum pe crearea unui joc de la zero exclusiv pentru noua generație.

  God Of War Ragnarök

  Data lansării: 9 noiembrie 2022
  Dezvoltator: Santa Monica Studio
  Editor: Sony Interactive

  God of War Ragnarok este cea mai recentă parte din apreciata serie God of War. Dezvoltat de Sony Santa Monica Studio, jocul este exclusiv pentru PlayStation 5. Jocul duce acțiunea-aventura a seriei puțin mai departe, cu o lume întinsă, personaje noi și o experiență de luptă mai intensă.

  Jucătorii vor putea explora lumea mitologiei nordice și vor lupta cu inamici puternici într-o căutare epică a gloriei. Fără îndoială, ne confruntăm cu un esențial.

  Horizon Forbidden West

  Data lansării: 18 februarie 2022
  Dezvoltator: Guerrilla Games
  Editor: Sony Interactive

  Horizon Forbidden West este cel mai recent joc de acțiune de rol dezvoltat de Guerrilla Games, publicat de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 5. Este continuarea jocului Horizon Zero Dawn din 2017. Jocul se desfășoară într-un „țăram al mașinilor post-apocaliptice” cu revenirea marelui Aloy.

  Un joc cu grijă extremă în toate secțiunile sale și care reflectă fidel ceea ce a fost un joc dezvoltat de prima petrecere de la Sony.

  Marvel’s Spider-Man: Miles Morales 

  Data lansării: 12 noiembrie 2020
  Dezvoltator: Insomniac Games
  Editor: Sony Interactive

  Spider-Man: Miles Morales este un joc de acțiune și aventură dezvoltat de Insomniac Games și publicat de Sony Interactive Entertainment. Jocul continuă povestea lui Miles Morales, care își dezvoltă abilitățile de super-erou într-un New York City plin de acțiune.

  Cu o poveste captivantă și gameplay-ul plin de adrenalină, acest joc este un must-play pentru fanii universului Marvel și pentru posesorii de PS5.

  Deathloop

  Data lansării: 14 septembrie 2021
  Dezvoltator: Arkane Lyons
  Editor: Bethesda Softworks

  Deathloop este un joc de acțiune și aventură dezvoltat de Arkane Studios și publicat de Bethesda Softworks. Jocul urmărește povestea lui Colt, un asasin blocat într-o buclă temporală pe insula Blackreef. El trebuie să găsească o modalitate de a evita bucla și de a-și învinge rivalii.

  Cu o poveste intrigantă și un gameplay inovator, Deathloop oferă o experiență captivantă și provocatoare pentru jucătorii de pe PS5.

  Clichet și clan: Fisură în afară

  Data lansării: 11 iunie 2021
  Dezvoltator: Insomniac Games
  Editor: Sony Interactive

  Ratchet and Clank: Rift Apart este un joc de acțiune și aventură dezvoltat de Insomniac Games și publicat de Sony Interactive Entertainment. Jocul continuă aventurile duo-ului Ratchet și Clank, care se confruntă cu un nou inamic și călătoresc prin dimensiuni paralele pentru a salva universul.

  Cu un gameplay captivant și grafică impresionantă, acest joc este o adevărată bijuterie pentru posesorii de PS5.

  The Last of Us Part I 

  Data lansării: 2 septembrie 2022
  Dezvoltator: Naughty Dog
  Editor: Sony Interactive

  The Last of Us: Part 1 este un joc de acțiune și aventură dezvoltat de Naughty Dog și publicat de Sony Interactive Entertainment. Jocul urmărește povestea lui Joel și Ellie, doi supraviețuitori într-o lume postapocaliptică devastată de o infecție fungică.

  Versiunea PS5 a jocului aduce îmbunătățiri grafice și de performanță, oferind o experiență de joc îmbunătățită pentru fanii acestui titlu remarcabil.

  Returnal

  Data lansării: 30 aprilie 2021
  Dezvoltator: Housemarque
  Editor: Sony Interactive

  Returnal este un joc de acțiune și aventură dezvoltat de Housemarque și publicat de Sony Interactive Entertainment. Jocul urmărește povestea lui Selene, un astronaut care se trezește pe o planetă misterioasă și trebuie să lupte pentru supraviețuire în fața unor amenințări extraterestre.

  Cu un gameplay dinamic și un design sonor captivant, Returnal este o alegere excelentă pentru fanii jocurilor de acțiune și aventură.

  Ghost of Tsushima: Director’s Cut

  Data lansării: 20 august 2021
  Dezvoltator: Sucker Punch Productions
  Editor: Sony Interactive

  Ghost of Tsushima: Director’s Cut este o versiune îmbunătățită și extinsă a jocului de acțiune și aventură premiat Ghost of Tsushima. Cu noi misiuni, personaje și conținut cinematografic nou, această versiune oferă o experiență de joc și mai completă pentru posesorii de PS5.

  Cu o grafică uimitoare și o poveste captivantă, Ghost of Tsushima: Director’s Cut este unul dintre cele mai bune jocuri disponibile în prezent pentru PS5.

  Assassin’s Creed Valhalla

  Data lansării: 10 noiembrie 2020
  Dezvoltator: Ubisoft
  Editor: Ubisoft

  Assassin’s Creed Valhalla este un joc de acțiune și aventură dezvoltat de Ubisoft. Jocul ne duce direct în epoca vikingilor, urmărind povestea lui Eivor, un războinic viking care se aliază cu asasini pentru a înfrunta templierii.

  Cu o lume deschisă și o grafică impresionantă, Assassin’s Creed Valhalla oferă o experiență captivantă pentru fanii seriei și pentru posesorii de PS5.

  Elden Ring

  Data lansării: 25 februarie 2022
  Dezvoltator: FromSoftware
  Editor: Bandai Namco

  Elden Ring este un joc de rol de acțiune pentru PlayStation 5, dezvoltat de studioul japonez FromSoftware. Plasat într-o lume fantastică, jucătorul preia controlul asupra unui personaj care explorează și îndeplinește misiuni într-un univers plin de pericole și aventuri.

  Cu gameplay-ul caracteristic FromSoftware și o poveste captivantă, Elden Ring este un titlu care merită explorat de fanii jocurilor de rol și acțiune.

  Gran Turismo 7

  Data lansării: 4 martie 2022
  Dezvoltator: Polyphony Digital
  Editor: Sony Interactive

  Gran Turismo 7 este cel mai recent joc din seria de curse de mare succes. Cu o grafică uimitoare și o selecție impresionantă de mașini și trasee, acest joc oferă o experiență realistă și captivantă pentru fanii motorsportului.

  Cu posibilitatea de a personaliza experiența de conducere și cu niveluri de detaliu incredibile, Gran Turismo 7 este un must-play pentru pasionații de curse și posesorii de PS5.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante