More

  Cum să setați mesajele să răspundă automat în timp ce conduceți

  SmartphoneiPhoneCum să setați mesajele să răspundă automat în timp ce conduceți

  Conducerea responsabilă este o prioritate pentru fiecare șofer. Interacțiunea cu telefonul mobil în timp ce conduci poate fi una dintre cele mai periculoase activități, punându-ți atât siguranța, cât și pe cea a altora, în pericol. Cu toate acestea, există momente în care trebuie să informezi persoanele că nu ești disponibil în timp ce conduci. Apple oferă o opțiune de răspuns automat pentru a te ajuta în aceste situații.

  Activarea modului „În timp ce conduci” în Focus

  Primul pas pentru a utiliza funcția de răspuns automat în timp ce conduci este să te asiguri că modul „În timp ce conduci” din Focus se activează automat atunci când conduci. Pentru a face acest lucru, urmează acești pași:

  1. Deschide setările dispozitivului tău Apple.
  2. Accesează secțiunea „Focus”.
  3. Alege opțiunea „Focus în timpul condusului”.
  4. Asigură-te că opțiunea „Automat” este selectată ca mod de activare. Aceasta ar trebui să fie setată în mod implicit. Cu toate acestea, poți alege și opțiunea „Când conectat la Bluetoothul mașinii” dacă conduci întotdeauna cu mașina conectată la Bluetooth. De asemenea, poți seta modul „Manual” pentru a activa funcția din Control Center, înainte de a începe să conduci.
  5. Dacă ai instalat CarPlay în mașina ta, activează opțiunea „Activare cu CarPlay” pentru a sincroniza funcția „În timp ce conduci” cu utilizarea CarPlay.

  Configurarea răspunsului automat

  După ce te-ai asigurat că modul „În timp ce conduci” se activează automat în timpul deplasării tale, poți configura mesajul de răspuns automat. Urmează acești pași:

  1. Deschide setările dispozitivului tău Apple.
  2. Accesează secțiunea „Focus”.
  3. Alege opțiunea „Focus în timpul condusului”.
  4. Apoi, selectează „Răspuns automat”.
  5. Acolo vei găsi un mesaj deja predefinit: „Sunt la volan cu Focus activat. Voi vedea mesajul tău când ajung la destinație.”. Poți alege dacă acest mesaj va fi trimis către „Nimeni” (mai mult ca o dezactivare temporară a funcției), „Contacte recente”, „Favorite” sau „Toate contactele”.
  6. Într-o situație deosebit de urgentă, o persoană care primește acest mesaj automat poate răspunde cu un mesaj suplimentar care să conțină doar cuvântul „urgent”, pentru a anula starea de Focus a dispozitivului tău. Bineînțeles, ne-am dori ca nimeni să nu facă asta fără un motiv întemeiat.
  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante