More

  Elon Musk anunță că apelurile audio și video vor fi disponibile pe Twitter/X

  SoftwareElon Musk anunță că apelurile audio și video vor fi disponibile pe Twitter/X

  Elon Musk, proprietarul Twitter/X, a anunțat că în curând utilizatorii vor avea posibilitatea de a efectua apeluri audio și video prin intermediul platformei. Într-un tweet postat joi, Musk a dezvăluit câteva dintre caracteristicile acestei noi funcționalități: va funcționa pe dispozitive iOS, Android, Mac și PC, iar nu va fi necesar un număr de telefon pentru a iniția apelurile.

  Deși nu a oferit detalii cu privire la data lansării, Elon Musk a precizat că această opțiune este pe cale să fie implementată. Nu este prima oară când auzim despre posibilitatea de a efectua apeluri audio și video pe Twitter/X. În luna iulie, designerul companiei, Andrew Conway, a distribuit capturi de ecran care prezintă această funcționalitate în acțiune.

  Conform capturilor de ecran prezentate, opțiunile de apel audio și video vor fi adăugate în partea stângă sus a ecranului de mesaje directe. Momentan nu se știe dacă această funcționalitate va fi disponibilă doar pentru utilizatorii abonați la serviciul Blue.

  Elon Musk consideră că posibilitatea de a efectua apeluri audio și video pe Twitter/X este „unică”, afirmând că X reprezintă „agenda globală eficientă”. Cu toate acestea, pentru majoritatea utilizatorilor, are mai mult sens să efectueze astfel de apeluri către persoanele pe care le cunosc deja și pe care le au în agenda lor de contacte. Multe persoane optează să facă acest lucru fie direct, fie prin intermediul unei aplicații precum WhatsApp, care este disponibilă pe toate platformele majore.

  Cu toate acestea, introducerea apelurilor audio și video reprezintă un nou pas în direcția viziunii lui Elon Musk de a transforma X în „aplicația pentru totul”, care va include chat, apeluri, servicii bancare, plăți și multe altele.

  Caracteristici ale apelurilor audio și video pe Twitter/X

  În urma anunțului lui Elon Musk, putem anticipa câteva caracteristici ale apelurilor audio și video pe Twitter/X:

  1. Compatibilitatea: Funcționalitatea va fi disponibilă pe dispozitivele iOS, Android, Mac și PC, oferind utilizatorilor flexibilitate în alegerea platformei pe care o preferă.
  2. Fără număr de telefon: Utilizatorii nu vor mai avea nevoie de un număr de telefon pentru a iniția apeluri audio și video pe Twitter/X. Această opțiune elimină necesitatea de a schimba sau distribui numere de telefon și le oferă utilizatorilor un grad mai mare de confidențialitate.
  3. Integrare în mesajele directe: Funcționalitatea de apel audio și video va fi adăugată în partea stângă sus a ecranului de mesaje directe, oferind utilizatorilor acces rapid la aceste opțiuni. Momentan nu se știe dacă această funcționalitate va fi disponibilă doar pentru abonații la serviciul Blue.

  Potențialul transformării lui X în „aplicația pentru totul”

  Elon Musk vede în Twitter/X un potențial enorm de a se transforma într-o „aplicație pentru totul”. În afară de funcționalitatea de apeluri audio și video, el dorește să adauge și alte servicii precum chat, servicii bancare și de plată. Această viziune reflectă nevoia tot mai mare a utilizatorilor de a avea acces la o gamă variată de servicii printr-o singură platformă.

  Cu toate acestea, există și critici care consideră că adăugarea funcționalității de apeluri audio și video pe Twitter/X este redundantă, având în vedere că există deja aplicații precum WhatsApp care oferă aceleași opțiuni și sunt disponibile pe toate platformele majore. Utilizatorii pot opta să utilizeze aceste aplicații pentru a efectua apeluri către persoanele pe care le cunosc deja și pe care le au în agenda lor de contacte.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante