More

  IFA 2023: Samsung anunță un proiector Freestyle de a doua generație și o nouă aplicație Food

  Stiri IT&TechIFA 2023: Samsung anunță un proiector Freestyle de a doua generație și o nouă aplicație Food

  Samsung, unul dintre cei mai importanți producători de electronice din lume, a făcut recent câteva anunțuri importante la IFA 2023. Printre acestea se numără lansarea celei de-a doua generații a proiectorului Freestyle și introducerea aplicației Samsung Food. Aceste inovații promit să aducă o experiență de vizionare și gătit mai avansată pentru utilizatori.

  Proiectorul Freestyle de a Doua Generație

  Samsung a dezvăluit cu mândrie a doua generație a proiectorului Freestyle, care oferă imagini proiectate de până la 100 de inch. Ceea ce face acest proiector cu adevărat special este posibilitatea de a combina două proiectoare Freestyle pentru a crea o imagine panoramică de până la 160 de inch sau o experiență de vizualizare verticală de până la 120 de inch.

  O noutate adusă de această generație este posibilitatea de a juca jocuri în cloud, fără a avea nevoie de o consolă Xbox. Utilizatorii pot profita acum de abonamentul lor Xbox Game Pass direct de pe proiector. Pe lângă Microsoft, Samsung Gaming Hub oferă și jocuri de la NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna, Utomik, Antstream Arcade și Blacknut, cu peste 3.000 de opțiuni disponibile.

  Pentru a juca jocurile preferate, utilizatorii trebuie să își sincronizeze controllerul Bluetooth preferat, să configureze punctul Freestyle și să se bucure de experiența de gaming pe ecranul mare.

  James Fishler, Vicepreședinte Senior al Diviziei de Divertisment la Domiciliu și Afișare a Samsung Electronics America, a declarat: „Freestyle este unic pe piață deoarece oferă acces instant la aceleași aplicații de streaming pe care le utilizați pe televizorul Samsung. În plus, configurarea este simplă, astfel încât să puteți reda ușor emisiunile preferate – și acum chiar să jucați mii de jocuri populare – în format HD pe ecranul mare, oriunde v-ați afla, fie că sunteți acasă sau într-o excursie de camping de weekend, ca mine.”

  Lansarea celei de-a doua generații a proiectorului Freestyle este iminentă, iar prețul de achiziție va fi de 799,99 dolari. Începând cu 6 septembrie, utilizatorii Samsung Gaming Hub vor putea juca Starfield cu abonamentul Xbox Game Pass pe noul proiector și pe anumite televizoare și monitoare inteligente selectate.

  Aplicația Samsung Food

  În cadrul evenimentului IFA 2023, Samsung a anunțat și lansarea aplicației Samsung Food, care vine înlocuirea aplicației Whisk. Această platformă alimentară și culinară bazată pe inteligență artificială oferă peste 160.000 de rețete, iar asistentul personalizat ajută utilizatorii să descopere noi preparate și să le adapteze în funcție de nevoile lor.

  Pe lângă aceasta, aplicația ajută utilizatorii să controleze aparatele de gătit, oferind instrucțiuni pas cu pas pentru gătit și permitând utilizatorilor să își împărtășească rețetele preferate pe rețelele de socializare.

  Chanwoo Park, Vicepreședinte Executiv și Șef al Grupului de Afaceri Servicii din cadrul Diviziei de Electronice Digitale a Samsung Electronics, a declarat: „Mâncarea pe care o savurăm și modul în care o pregătim sunt aspecte centrale ale vieții noastre de zi cu zi, iar cu toții iubim să gătim și să mâncăm împreună.”

  Până la finalul anului, Samsung planifică integrarea aplicației Samsung Health cu Samsung Food, astfel încât utilizatorii vor putea primi sugestii pentru gestionarea dietei. Programată pentru implementare în 2024, tehnologia Vision AI va permite aplicației Samsung Food să recunoască alimentele și preparatele fotografiate prin intermediul camerei și să furnizeze detalii despre acestea, inclusiv informații despre nutriție.

  Sursa imagine: bgr.com

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante