More

  Google anunță că evenimentul de lansare pentru Pixel 8 va avea loc pe 4 octombrie

  SmartphoneGoogle anunță că evenimentul de lansare pentru Pixel 8 va avea loc pe 4 octombrie

  Google a anunțat că evenimentul „Made by Google” va avea loc pe data de 4 octombrie, la ora 10 dimineața, în New York City. Evenimentul promite să aducă o serie de noutăți interesante în materie de hardware, printre care se numără și lansarea așteptatelor modele Pixel 8 și Pixel 8 Pro.

  Din imaginile scăpate înainte de eveniment, se poate observa că Google a optat pentru o modificare subtilă în design-ul camerelor foto de pe spatele telefonului. Acestea sunt acum amplasate într-un singur oval, în loc de două decupaje separate. În rest, aspectul telefonului Pixel 8 este similar cu cel al predecesorului său, Pixel 7.

  Referitor la specificații, se știe că Google va introduce noul său cip Tensor G3 în modelele Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Asemenea Apple, care folosește cipuri de la seria A pentru telefoanele sale, Google a început să producă propriile procesoare, îmbunătățind performanța telefoanelor sale de top odată cu fiecare lansare nouă.

  Pe lângă lansarea telefoanelor Pixel 8 și Pixel 8 Pro, se așteaptă și debutul modelului Pixel Watch 2. Conform informațiilor, acesta va fi echipat cu un cip Qualcomm Snapdragon W5 mai puternic, va avea o autonomie mai mare a bateriei și senzori de sănătate similari cu cei prezenți pe Fitbit Sense 2.

  Pe lângă telefoanele Pixel și ceasul inteligent, se speculează că Google pregătește și alte surprize pentru evenimentul „Made by Google” din 4 octombrie. Cu siguranță trebuie să fim cu ochii pe acest eveniment pentru a afla în premieră toate noutățile pregătite de Google.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante