More

  IFA 2023: Primele încărcătoare wireless Qi2 ajung în timp pentru iPhone 15

  SmartphoneiPhoneIFA 2023: Primele încărcătoare wireless Qi2 ajung în timp pentru iPhone 15

  IFA 2023: Primele încărcătoare wireless Qi2 ajung în timp pentru iPhone 15

  Tehnologia încărcării wireless a devenit din ce în ce mai populară în industria smartphone-urilor. Un standard important în acest domeniu este Qi, care permite utilizatorilor să își încarce telefoanele fără a folosi cabluri. Cu toate acestea, există mereu o nevoie de îmbunătățiri și noi inovații în acest domeniu. La IFA 2023, Belkin a anunțat lansarea unor noi produse care susțin standardul Qi2 și care vin în întâmpinarea așteptărilor utilizatorilor. Această lansare vine la scurt timp după ce Qi2 a fost anunțat la CES 2023.

  Belkin BoostCharge Pro 3-in-1 Wireless Charging Pad with Qi2

  Unul dintre cele mai interesante produse lansate de Belkin la IFA 2023 este încărcătorul wireless BoostCharge Pro 3-in-1 cu Qi2. Așa cum sugerează și numele, acest încărcător permite încărcarea simultană a trei dispozitive. Însă există o mică limitare aici – doar două dintre aceste dispozitive pot fi încărcate folosind Qi2, iar al treilea este un încărcător USB-C pentru ceasurile Apple Watch, care se conectează la lateralul încărcătorului.

  Belkin susține că acest încărcător oferă o aliniere perfectă cu dispozitivele compatibile Qi2, lucru care are sens dacă luăm în considerare că standardul Qi2 se bazează direct pe tehnologia MagSafe dezvoltată de Apple. Un aranjament de magneți în încărcător și în dispozitivul utilizatorului permite o conectare ușoară între cele două. De asemenea, Belkin specifică faptul că cele două suprafețe de încărcare sunt compatibile cu tehnologia MagSafe.

  Belkin BoostCharge Convertible Qi2 Wireless Pad to Stand

  Pentru cei care nu sunt adepții încărcătorilor magnetici, Belkin a lansat și un încărcător wireless Qi2 care se poate transforma în suport pentru telefon. BoostCharge Convertible Qi2 Wireless Pad to Stand este un încărcător wireless obișnuit care poate fi folosit în poziție orizontală, dar care poate fi și înclinat pentru a permite vizualizarea ecranului telefonului în orice moment.

  Belkin BoostCharge Pro Universal Easy Align Wireless Charging Pad

  Belkin a prezentat și încărcătorul wireless BoostCharge Pro Universal Easy Align, care vine cu un design special pentru a asigura o încărcare rapidă și eficientă a telefonului. Acest încărcător poate furniza o putere de încărcare de până la 15W și este echipat cu materiale anti-alunecare pentru a menține telefonul în poziție, precum și cu două sisteme de protecție termică pentru a preveni supraîncălzirea bateriei.

  Compatibilitatea cu iPhone 15 și alte dispozitive

  Unul dintre aspectele interesante legate de aceste încărcătoare wireless Qi2 este compatibilitatea cu viitorul iPhone 15. Există zvonuri conform cărora iPhone 15 va susține standardul Qi2, ceea ce ar face ca aceste încărcătoare să fie o alegere convenabilă pentru utilizatorii de iPhone. Având în vedere că Belkin are o relație strânsă cu Apple și că produsele Belkin sunt disponibile în Apple Store, este posibil ca această lansare să fie perfect sincronizată cu lansarea viitorului iPhone 15.

  În ceea ce privește alte dispozitive, nu se știe încă când vom vedea telefoane lansate cu suport pentru standardul Qi2. Până acum, singurele informații pe care le avem se referă la faptul că noul Google Pixel 8 nu va susține Qi2, în timp ce există șanse ca iPhone 15 să ofere această funcționalitate. Deoarece standardul Qi2 se bazează pe tehnologia MagSafe dezvoltată de Apple, este posibil ca diferența între cele două standarde să fie una minoră.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante