More

  Sony PlayStation Portal va fi lansat pe 15 noiembrie

  GadgetsSony PlayStation Portal va fi lansat pe 15 noiembrie

  Sony a anunțat într-o postare pe twitter/X ca noua consola portabilă PlayStation Portal despre care am scris aici va fi lansată în întreaga lume pe 15 noiembrie. Această veste a fost primită cu entuziasm de către fanii PlayStation, care așteaptă cu nerăbdare să experimenteze jocurile lor preferate și pe un ecran portabil.

  Dispozitivul Portal este disponibil pentru precomandă pe PlayStation Direct, deși această platformă digitală nu este disponibilă în România. În acest sens, fanii vor trebui să aștepte până pe 29 septembrie pentru a putea face precomenzi de la „unii retaileri selectați”. În plus, Sony nu a confirmat încă prețurile pentru România, care este de aproximativ 1000 lei, în funcție de cursul valutar.

  Ce este Portalul și cum funcționează

  Portalul este un dispozitiv dedicat Remote Play, ceea ce înseamnă că vă permite să transmiteți majoritatea jocurilor PS5 direct de pe consolă pe ecranul LCD al dispozitivului. Cu alte cuvinte, este similar cu perifericul Backbone PlayStation, deoarece nu suportă jocuri native sau streaming cloud fără consolă. Așadar, nu este un dispozitiv în stilul PlayStation Portable sau PlayStation Vita.

  Dispozitivul este echipat cu două jumătăți de controller DualSense, care oferă aceeași feedback haptic și triggere adaptive pe care le puteți experimenta cu un controller PS5 obișnuit. Totuși, dispozitivul nu suportă Bluetooth, așa că va trebui să achiziționați căști specifice de la PlayStation, cum ar fi căștile Pulse Elite la prețul de 149,99 USD sau căștile Pulse Explore la prețul de 199,99 USD.

  Lansarea pe piață și așteptări

  Fanii PlayStation sunt nerăbdători să pună mâna pe acest dispozitiv portabil și să se bucure de jocurile lor preferate oriunde s-ar afla. Lansarea mondială pe 15 noiembrie va marca o nouă etapă în experiența de joc portabilă și va consolida poziția Sony pe piața consolelor de gaming.

  Cu toate acestea, înainte de lansare, este important ca Sony să furnizeze cât mai multe informații despre disponibilitatea și prețurile dispozitivului în diferite regiuni, inclusiv în Canada. Fanii așteaptă cu nerăbdare să facă precomenzi și să afle mai multe detalii despre funcționalitățile și performanța Portalului.

  Sursa: PlayStation

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante