More

  Philips Hue extinde gama cu dispozitive de supraveghere la domiciliu

  Stiri IT&TechPhilips Hue extinde gama cu dispozitive de supraveghere la domiciliu

  Philips Lighting (Signify), cunoscută în special pentru produsele sale Hue, a anunțat o nouă categorie de dispozitive – supraveghere la domiciliu. Camerele Philips Hue Secure vor fi lansate în această toamnă și vor fi disponibile în variante cu fir și fără fir/baterie, care oferă un feed video HD de 1080p cu vedere nocturnă.

  Similar cu o cameră Nest sau Ring, puteți utiliza dispozitivele pentru a vorbi cu vizitatori sau cu o persoană care livrează în exterior. De asemenea, le puteți sincroniza pentru a funcționa cu luminile Hue și pentru a emite alarme sonore, pentru a descuraja intruși.

  Ca și alte camere de supraveghere la domiciliu, camerele Hue Secure pot declanșa alarma dacă detectează mișcări și pot face diferența între animale de companie și oameni. Acestea beneficiază și de criptare de la un capăt la altul, care este implicit activată pe dispozitiv, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la securitate.

  Camerele Hue Secure pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior, iar varianta cu fir beneficiază și de un stand de birou.

  Varianta cu fir va costa 200 de euro, iar cea fără fir va costa 250 de euro.

  Philips Hue mai are și o nouă cameră de supraveghere cu proiector. Atunci când se activează o alarmă luminoasă, sau dacă utilizați aplicația Hue, aceasta iluminează o zonă largă. Această cameră de supraveghere va fi lansată în primul trimestru al anului 2024 și va fi vândută la prețul de 350 de euro.

  Pe lângă camerele Hue Secure, Signify lansează și senzori de contact pe care îi puteți lipi pe uși, ferestre și alte locuri, iar dumneavoastră veți primi notificări atunci când acestea sunt deschise. Puteți sincroniza luminile inteligente Hue cu acești senzori.

  Senzorii costă 40 de euroși 70 de euro pentru un pachet de două bucăți. Philips a dezvăluit recent și suportul pentru tehnologia Matter pentru mai multe dintre luminile sale inteligente, începând din septembrie.

  Securitatea la Domiciliu cu Philips Hue

  Philips Hue, cu renumele său în producția de produse inteligente pentru iluminat, ia un pas înainte și adaugă supravegherea la domiciliu în gama sa de dispozitive. Cu lansarea noilor camere Philips Hue Secure și a senzorilor de contact, utilizatorii pot avea acum o experiență de securitate cuprinzătoare în propriile case. Aceste produse sunt proiectate să ofere o supraveghere eficientă și ușor de utilizat, oferind în același timp integrare cu sistemul de iluminat inteligent Hue.

  Philips Hue Secure – Camere de Supraveghere la Domiciliu

  Una dintre cele mai recente adiții la portofoliul Philips Hue este gama de camere de supraveghere la domiciliu, cunoscută sub numele de Philips Hue Secure. Aceste camere vor fi disponibile în două variante: cu fir și fără fir/baterie. Ambele variante oferă un feed video de înaltă definiție de 1080p, cu vedere nocturnă pentru o supraveghere clară, indiferent de momentul zilei sau al nopții.

  Similar cu alte camere de supraveghere de pe piață, camerele Hue Secure permit utilizatorilor să comunice cu vizitatorii sau cu persoana care livrează în exterior. Aceasta este o caracteristică utilă pentru a oferi instrucțiuni sau pentru a verifica cine este la ușă înainte de a deschide.

  Un aspect interesant al acestor camere este integrarea cu sistemul de iluminat inteligent Hue. Utilizatorii pot sincroniza camerele cu luminile Hue pentru a crea scenarii personalizate. De exemplu, atunci când camera detectează mișcare, luminile pot fi setate să se aprindă într-un anumit mod pentru a descuraja intrușii sau pentru a ilumina zona în care a fost detectată mișcarea.

  O altă caracteristică importantă a camerei Hue Secure este capacitatea sa de a face diferența între animalele de companie și oameni. Aceasta previne alarmele false declanșate de animalele de companie care se mișcă în jurul casei. Astfel, utilizatorii pot fi siguri că vor primi alerte doar atunci când este necesar.

  Philips Hue Secure – Supraveghere la Domiciliu Sigură și Criptată

  Un aspect crucial al oricărui sistem de supraveghere la domiciliu este securitatea. Philips Hue înțelege această preocupare și a luat măsuri pentru a asigura integritatea datelor și a vieții private ale utilizatorilor.

  Camerele Hue Secure beneficiază de criptare de la un capăt la altul, care este activată implicit pe dispozitiv. Aceasta înseamnă că toate datele înregistrate de camere sunt protejate și nu pot fi accesate de persoane neautorizate. Aceasta este o caracteristică esențială în era tehnologiei și a securității cibernetice.

  Pe lângă criptare, camerele Hue Secure pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior. Varianta cu fir este echipată și cu un stand de birou, ceea ce oferă flexibilitate în poziționarea camerei în interior. Utilizatorii pot alege să amplaseze camera în locul cel mai potrivit pentru a obține unghiuri optime de supraveghere.

  Philips Hue Secure – Prețuri și Disponibilitate

  Prețurile pentru camerele Philips Hue Secure variază în funcție de variantă. Varianta cu fir va costa aproximativ 200 de euro, în timp ce varianta fără fir/baterie va avea un preț de aproximativ 250 de euro. Aceste prețuri reflectă calitatea și caracteristicile avansate ale acestor camere de supraveghere.

  De asemenea, Philips Hue va lansa o cameră de supraveghere cu proiector, care va fi disponibilă în primul trimestru al anului 2024. Această cameră are capacitatea de a ilumina o zonă largă atunci când se activează o alarmă luminoasă sau prin utilizarea aplicației Hue. Aceasta va fi o adiție valoroasă pentru utilizatorii care doresc să adauge un nivel suplimentar de securitate la domiciliu.

  În plus, Signify va lansa și senzori de contact care pot fi lipiți pe uși, ferestre și alte locuri. Acești senzori vor alerta utilizatorii atunci când se deschid și pot fi sincronizați cu luminile inteligente Hue. Aceasta permite crearea unui sistem complet de securitate la domiciliu, care poate fi personalizat în funcție de nevoile fiecărei persoane.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante