More

  Portal – Un nou dispozitiv de joc de la Sony pentru PlayStation 5

  GadgetsPortal - Un nou dispozitiv de joc de la Sony pentru PlayStation 5

  Sony a dezvăluit recent un nou dispozitiv inovator numit Portal, care este un tablet de jocuri. Cu toate acestea, este important de menționat că acesta nu funcționează independent și este compatibil doar cu consola PlayStation 5. Portal a fost creat pentru a rezolva o problemă comună în familii – lupta pentru accesul la televizorul principal. Acum, fiecare membru al familiei poate să se bucure de jocuri pe PlayStation 5 folosind acest tablet de jocuri.

  Portal este un dispozitiv portabil care servește ca un ecran suplimentar pentru PlayStation 5. Cu o diagonală de 8 inch, acesta oferă o experiență de joc captivantă și clară. De asemenea, tabletul are difuzoare integrate și un port pentru căști, permițând utilizatorilor să se bucure de sunetul jocurilor fără a-i deranja pe ceilalți membri ai familiei.

  Portal funcționează prin intermediul tehnologiei Remote Play, care permite redarea conținutului de pe PlayStation 5 prin streaming. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să descărcați sau să instalați jocuri pe tabletă, ci puteți accesa biblioteca de jocuri direct de pe consolă. Cu toate acestea, este important să menționăm că Portal necesită o conexiune wireless stabilă cu consola pentru a funcționa corect.

  Tableta Portal vine cu un controller wireless DualSense, care oferă o experiență de joc imersivă. Controllerul este dotat cu funcții precum feedback tactil, triggere adaptive și o suprafață tactilă. Aceste caracteristici permit jucătorilor să simtă acțiunea din joc prin intermediul feedback-ului tactil și să interacționeze cu mediul virtual într-un mod mai intuitiv și captivant.

  Portal o să fie disponibil pentru achiziționare la sfârșitul anului, iar prețul o să fie de $199,99. Cu toate acestea, este important de menționat că acesta poate fi utilizat doar în combinație cu o consolă PlayStation 5 de generația a 5-a. Dispozitivul este proiectat pentru a aduce o experiență de joc mai personală și portabilă pentru utilizatorii PlayStation 5.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante