More

  China avertizează că interzicerea TikTok va avea consecințe în SUA

  Stiri IT&TechChina avertizează că interzicerea TikTok va avea consecințe în SUA

  Purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Wang Wenbin, a avertizat că interdicția propusă pentru aplicația mobilă chineză TikTok în Statele Unite ar putea avea consecințe grave pentru SUA în viitor. Acesta a comentat un proiect de lege în curs de elaborare de către Camera Reprezentanților, care vizează interzicerea rețelelor sociale controlate de „atacatorii străini”.

  Wenbin a subliniat că, deși Washingtonul nu a prezentat dovezi concrete că TikTok reprezintă o amenințare la adresa securității naționale a SUA, autoritățile americane continuă să încerce să suprime aplicația. El a avertizat că această abordare ar putea avea consecințe negative pentru Statele Unite în viitor.

  Comentariile au fost făcute în contextul proiectului de lege intitulat „Protecția americanilor împotriva aplicațiilor controlate de atacatori străini”, elaborat de legislatorii Camerei Reprezentanților SUA la începutul lunii martie. Scopul acestui proiect de lege este să oblige compania chineză ByteDance să vândă aplicația TikTok.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Ce știm despre Samsung Galaxy Ring, lansat oficial la MWC 2024 de la Barcelona

  La Mobile World Congress (MWC) 2024, desfășurat în Barcelona, Samsung Electronics a dezvăluit în premieră Galaxy Ring, un dispozitiv smart sub forma unui inel, dedicat sănătății și monitorizării. Iată câteva detalii despre...

  Alte articole interesante