More

  Musk a spus că în cinci ani AI va fi mai inteligentă decât toți oamenii la un loc

  AI - Inteligeta artificialaMusk a spus că în cinci ani AI va fi mai inteligentă decât toți oamenii la un loc

  Elon Musk, antreprenorul cunoscut, susține că până în 2029, inteligența artificială (IA) ar putea depăși în inteligență întreaga populație umană. Această afirmație a fost făcută de Musk pe platforma socială X (cunoscută anterior sub numele de Twitter).

  Într-un răspuns la o postare pe X, Musk a distribuit un videoclip în care futuristul american Raymond Kurzweil afirmă într-un podcast al comedianului Joe Rogan că până în 2029, IA va ajunge la nivelul inteligenței umane.

  Musk a adăugat că „Inteligența artificială va fi probabil mai inteligentă decât orice om în anii următori. Până în 2029, este probabil că IA va depăși în inteligență întreaga populație umană”, comentând astfel afirmațiile lui Kurzweil.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Ce știm despre Samsung Galaxy Ring, lansat oficial la MWC 2024 de la Barcelona

  La Mobile World Congress (MWC) 2024, desfășurat în Barcelona, Samsung Electronics a dezvăluit în premieră Galaxy Ring, un dispozitiv smart sub forma unui inel, dedicat sănătății și monitorizării. Iată câteva detalii despre...

  Alte articole interesante