More

  Partajare de Ecran și Speaker Spotlight – Noile Funcții WhatsApp pentru Apeluri Video

  SoftwarePartajare de Ecran și Speaker Spotlight - Noile Funcții WhatsApp pentru Apeluri Video

  WhatsApp a lansat o actualizare majoră pentru apelurile video, aducând funcții mult așteptate și îmbunătățiri semnificative. Acum, utilizatorii pot include până la 32 de participanți într-un apel video, indiferent de dispozitivul folosit – o creștere de la limitele anterioare de 32 pe mobil, 16 pe Windows și 8 pe macOS.

  Una dintre cele mai interesante noutăți este funcția de partajare a ecranului cu audio, care permite utilizatorilor să își împărtășească ecranul în timpul apelurilor video, similar cu alte platforme de conferințe populare. De asemenea, WhatsApp introduce funcția Speaker Spotlight, care scoate în evidență vorbitorul principal prin evidențierea acestuia într-un chenar și plasarea lui în prim-plan pe ecran, asemănător cu funcționalitatea oferită de Zoom.

  Toate aceste funcții vor fi implementate în următoarele săptămâni, perfect sincronizate pentru cei care lucrează de la distanță, călătoresc sau sunt în vacanță. WhatsApp promite să mențină un focus pe calitatea audio și video, asigurând apeluri mai clare „indiferent unde te afli”. Pentru a îndeplini această promisiune, a fost lansat un nou codec, MLow, care îmbunătățește calitatea apelurilor, oferind o anulare mai bună a zgomotului și ecoului, în special pe terminalele mobile. În plus, apelurile video vor beneficia de o rezoluție superioară dacă utilizatorii au o conexiune rapidă la internet.

  Această actualizare vine la momentul potrivit pentru a răspunde nevoilor de comunicare și colaborare eficientă în diverse medii, fie că este vorba de muncă, deplasări sau momente de relaxare.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante