More

  iPhone poate afișa ora chiar și atunci când bateria este descărcată cu iOS 18

  SoftwareiPhone poate afișa ora chiar și atunci când bateria este descărcată cu iOS 18

  Apple a dezvăluit iOS 18 în timpul discursului principal la WWDC 2024 și, în timp ce compania a pus accentul pe caracteristici majore, cum ar fi inteligența artificială (Inteligentă Apple? Inteligență artificială? Ambele?), multe funcții mai mici au trecut neobservate sau au fost descoperite doar când utilizatorii au avut acces la versiunea beta pentru dezvoltatori.

  Una dintre aceste caracteristici este un ecran îmbunătățit pentru modul de baterie scăzută, care afișează acum ora și statusul „găsibilității” iPhone-ului. Utilizatorul Reddit „ant_t99” a descoperit această nouă funcție și a distribuit o fotografie pe platforma de socializare. Noutatea constă în afișarea orei în colțul din stânga sus, acolo unde apare de obicei când iPhone-ul este pornit.

  Textul „iPhone se găsește” nu este nou, dar este prima dată când apare în acest context, indicând că iPhone-ul poate fi localizat prin rețeaua Find My Apple chiar și atunci când bateria este descărcată. Acest lucru este util pentru utilizatorii care își pierd telefonul, deoarece pot vedea dacă dispozitivul lor este încă localizabil.

  Un aspect interesant este cum poate iPhone-ul să afișeze ora și să fie găsit chiar și cu bateria descărcată. Răspunsul este că, deși bateria este prea scăzută pentru a alimenta întreaga experiență de smartphone, există suficientă energie pentru a menține funcții de bază precum afișarea orei. Telefoanele se închid de obicei înainte ca bateria să se descarce complet, prevenind astfel deteriorarea acesteia și lăsând suficientă energie pentru funcții esențiale.

  Această mică caracteristică poate fi de mare ajutor, în special pentru cei care nu poartă ceas și se bazează pe iPhone pentru a verifica ora. Chiar dacă telefonul tău moare, vei putea în continuare să vezi cât e ceasul.

  În timp ce Apple a fost criticată pentru că a preluat unele funcții de la Android în iOS 18, această inovație este ceva ce mulți utilizatori ar dori să vadă replicată de Google într-o versiune viitoare de Android.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante