More

  China lansează power bank pentru iPhone cu răcire activă. Producătorul a spus că acesta este primul astfel de dispozitiv din lume.

  SmartphoneChina lansează power bank pentru iPhone cu răcire activă. Producătorul a spus că acesta este primul astfel de dispozitiv din lume.

  China este cunoscută pentru inovațiile sale tehnologice și de această dată nu face excepție. Producătorul chinez Sharge (fostul Shargeek) a lansat pe piață un Power Bank revoluționar pentru iPhone, care se remarcă prin sistemul său inovator de răcire activă. Acest dispozitiv, denumit IceMag, a fost prezentat ca fiind primul de acest gen în lume. În plus, designul său cu o carcasă parțial transparentă și iluminare RGB îl face și mai atrăgător pentru utilizatori.

  Tehnologia care face diferența

  O caracteristică unică a acestui Power Bank este sistemul său de răcire activă, care asigură o temperatură optimă în timpul încărcării. Acest lucru este posibil datorită unui ventilator cu o viteză de rotație de 8000 de rotații pe minut. Astfel, se evită supraîncălzirea telefonului și se prelungește durata de viață a bateriei.

  Pe lângă funcția principală de încărcare a iPhone-ului, IceMag poate fi utilizat și pentru alte dispozitive electronice. Dispozitivul dispune de un mod de încărcare la putere redusă, ideal pentru încărcarea căștilor, brățărilor sau ceasurilor inteligente. De asemenea, acesta poate alimenta simultan două dispozitive, fiind astfel și mai practic pentru utilizatorii aflați în mișcare.

  Compatibilitate și prețuri accesibile

  IceMag este compatibil cu tehnologia MagSafe, noua ecosistemă de accesorii pentru iPhone. Acest lucru înseamnă că Power Bank-ul se poate atașa magnetic de telefon și îl poate încărca fără fir, oferind astfel o experiență comodă și practică pentru utilizatori. Pentru a beneficia de această funcție, este necesară utilizarea unui capac magnetic special pentru telefon.

  De asemenea, IceMag poate fi utilizat și cu alte smartphone-uri compatibile cu standardul de încărcare Qi. Aceasta înseamnă că dispozitivul poate fi utilizat pentru a încărca wireless și altele telefoane de la diferiți producători.

  Cu toate aceste caracteristici inovatoare, costul dispozitivului este surprinzător de accesibil. Pe site-ul oficial al companiei, prețul pentru IceMag este de aproximativ 51 de dolari. Acest preț este competitiv pe piața Power Bank-urilor și face ca dispozitivul să fie o alegere atractivă pentru mulți utilizatori.

  Cum să alegi un Power Bank de calitate

  Înainte de a achiziționa un Power Bank, este important să ținem cont de câteva aspecte importante. Dacă suntem în căutarea unui dispozitiv de încredere și de calitate, următoarele sfaturi ne pot fi de folos:

  • Verifică capacitatea de încărcare: Capacitatea de încărcare a unui Power Bank este indicată în miliamperi-oră (mAh). Este important să ținem cont că capacitatea reală a dispozitivului poate fi mai mică decât cea specificată de producător. De exemplu, un Power Bank cu o capacitate de 10.000 mAh poate avea o capacitate reală de aproximativ 7.000 – 8.000 mAh. Prin urmare, este recomandat să cumpărăm dispozitive de la branduri de încredere și să evităm produsele de calitate scăzută.
  • Achiziționează de la surse de încredere: Pentru a minimiza riscul de a cumpăra produse de calitate scăzută sau contrafăcute, este recomandat să achiziționăm Power Bank-uri de la magazine verificate sau direct de la producători. Aceasta ne oferă garanția că obținem un produs autentic și de înaltă calitate.
  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante