More

  Compatibilitatea iPhone-urilor cu iOS 17

  SoftwareCompatibilitatea iPhone-urilor cu iOS 17

  iOS 17 este ultima versiune a sistemului de operare dezvoltat de Apple pentru iPhone-uri. Cu toate acestea, nu toate modelele de iPhone sunt compatibile cu această nouă versiune. În următoarele rânduri, vom explora care sunt iPhone-urile care suportă iOS 17 și care sunt caracteristicile noi care necesită hardware-ul mai recent.

  iPhone-uri compatibile cu iOS 17

  Apple a anunțat că iOS 17 va putea fi instalat doar pe următoarele modele de iPhone:

  1. iPhone 14
  2. iPhone 14 Plus
  3. iPhone 14 Pro
  4. iPhone 14 Pro Max
  5. iPhone 13
  6. iPhone 13 mini
  7. iPhone 13 Pro
  8. iPhone 13 Pro Max
  9. iPhone 12
  10. iPhone 12 mini
  11. iPhone 12 Pro
  12. iPhone 12 Pro Max
  13. iPhone 11
  14. iPhone 11 Pro
  15. iPhone 11 Pro Max
  16. iPhone XS
  17. iPhone XS Max
  18. iPhone XR
  19. iPhone SE (generația a 2-a sau mai nouă)

  Dacă dețineți unul dintre aceste modele de iPhone, veți putea beneficia de toate caracteristicile și îmbunătățirile oferite de iOS 17.

  Caracteristici care necesită iPhone-uri mai noi

  Este important de menționat că unele dintre caracteristicile noi ale iOS 17 necesită hardware-ul mai recent al iPhone-urilor. De exemplu, corectarea automată îmbunătățită, care utilizează un nou model de învățare automată și suportă corecții în linie și completări de propoziții, este disponibilă doar pe iPhone-urile 12 sau mai noi. Alte caracteristici pot solicita hardware specific. De exemplu, deși FaceTime pe Apple TV poate funcționa cu orice iPhone care suportă iOS 17, este necesar un Apple TV 4K de generația a 2-a pentru a beneficia de această funcționalitate.

  Ce se întâmplă cu iPhone X și iPhone 8?

  iPhone X și iPhone 8 vor continua să fie susținute de iOS 16, care este probabil să beneficieze de actualizări de securitate pentru o perioadă de timp. Cu toate acestea, aceste modele de iPhone nu vor putea beneficia de caracteristicile noi introduse în iOS 17. Pentru a înțelege diferențele dintre cele două versiuni, puteți consulta comparația noastră între iOS 17 și iOS 16.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante