More

  Corsair este gata să impresioneze jucătorii cu tastatura magnetică K70 Max

  Stiri IT&TechCorsair este gata să impresioneze jucătorii cu tastatura magnetică K70 Max

  Corsair, unul dintre cei mai cunoscuți producători de periferice pentru jocuri, a lansat recent o nouă tastatură inovatoare numită K70 Max. Această tastatură se distinge de alte modele prin utilizarea unui sistem brevetat de apăsare a tastelor bazat pe magnetism și mecanică. Acest lucru permite o reglare precisă a răspunsului la apăsarea fiecărei taste, ceea ce facilitează îndeplinirea sarcinilor repetitive.

  Tastatura K70 Max este dotată cu un senzor magnetic de distanță în fiecare tastă. Acest senzor măsoară distanța dintre partea superioară și partea inferioară a tastei și declanșează apăsarea atunci când această distanță atinge o valoare specifică. În mod implicit, această valoare este de 2 mm, dar un aspect interesant este că această valoare poate fi ajustată individual pentru fiecare tastă, cu o precizie de 0,1 mm, în intervalul cuprins între 0,4 mm și 3,6 mm.

  Această posibilitate de ajustare nu se limitează doar la o singură valoare, ci permite configurarea mai multor niveluri de apăsare pentru fiecare tastă. De exemplu, pentru o tastă frecvent utilizată în jocuri, cum ar fi „W” pentru deplasarea înainte, puteți seta o apăsare ușoară pentru mers și o apăsare mai profundă pentru alergare. Aceasta vă permite să vă mișcați mai rapid în joc și să reacționați intuitiv la evenimentele din joc, fără a fi nevoie să vă ridicați degetele de pe tastatură.

  Reacție Instantanee și Confort de Utilizare

  O altă caracteristică interesantă a tastaturii K70 Max este faptul că eliberarea tastelor nu se bazează pe mișcarea fizică a acestora, ci pe datele furnizate de senzori. Acest lucru conferă tastaturii o reactivitate instantanee și facilitează efectuarea de apăsări repetate sau menținerea unei taste apăsate în timpul introducerii de date. De asemenea, tastatura dispune de o memorie internă pentru stocarea a 50 de profiluri de setări personalizate, iar fiecare tastă este echipată cu un capac rezistent de 1,5 mm. De asemenea, puteți utiliza iluminarea de fundal și suportul pentru încheietura mâinii din spumă cu efect de memorie pentru un confort sporit în timpul utilizării.

  Un Nou Standard în Gaming

  Tastatura K70 Max de la Corsair aduce multiple îmbunătățiri și inovații în lumea perifericelor pentru jocuri. Cu ajutorul sistemului magnetic de apăsare a tastelor, gamerii vor beneficia de o experiență de joc mai precisă și mai personalizată. Posibilitatea de a ajusta individual distanța de apăsare pentru fiecare tastă și de a crea diferite niveluri de apăsare deschide noi oportunități de optimizare a performanței în jocuri și de adaptare la stilul de joc al fiecărui utilizator.

  Cu o reacție instantanee și un confort sporit datorită suportului pentru încheietura mâinii și a capacelelor rezistente, tastatura K70 Max oferă o experiență de utilizare deosebită. De asemenea, posibilitatea de a stoca 50 de profiluri de setări personalizate permite utilizatorilor să-și păstreze preferințele și să le acceseze rapid în funcție de nevoile fiecărui joc.

  Preț și Disponibilitate

  Tastatura K70 Max de la Corsair este disponibilă la un preț de $299,99. Acest preț reflectă calitatea și inovația aduse de acest produs și face din K70 Max un echipament de top pentru orice gamer pasionat. Datorită caracteristicilor sale unice și performanțelor sale superioare, tastatura K70 Max se anunță a fi un nou standard în lumea gaming-ului.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante