More

  Galaxy A54 primește o actualizare beta pentru Android 14 (One UI 6.0)

  SmartphoneAndroidGalaxy A54 primește o actualizare beta pentru Android 14 (One UI 6.0)

  Samsung a început să lanseze versiunea beta a Android 14 (One UI 6.0) pentru Galaxy A54 în Coreea de Sud. Acum, compania a început, de asemenea, să ofere actualizarea software beta mult așteptată pentru Galaxy A54 în Marea Britanie. Este important de menționat că această actualizare va fi disponibilă doar pentru dispozitivele înscrise în programul beta One UI 6.0.

  Actualizarea One UI 6.0 beta pentru Galaxy A54

  Actualizarea software One UI 6.0, bazată pe Android 14, pentru Galaxy A54 din Marea Britanie are versiunea de firmware A546BXXU5ZWI1. Pe lângă toate funcționalitățile aduse de Android 14 și One UI 6.0, actualizarea aduce și patch-ul de securitate din septembrie 2023, care rezolvă 62 de vulnerabilități de securitate. Dimensiunea pachetului de instalare este de 2.268,55MB. Asigurați-vă că sunteți conectat la WiFi înainte de a descărca actualizarea pentru a evita taxele de date ale operatorului de telefonie mobilă.

  Deși versiunea beta One UI 6.0 este destul de stabilă în forma sa actuală, este totuși un software beta. Prin urmare, este posibil să apară erori și probleme de fiabilitate care pot afecta funcționalitatea standard a dispozitivului. Luați în considerare acest aspect înainte de a instala actualizarea. Ca de obicei, asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a datelor înainte de a începe procesul de instalare.

  Cum să vă înscrieți în programul beta One UI 6.0 pentru Galaxy A54

  După ce v-ați înscris dispozitivul Galaxy A54 în programul beta One UI 6.0 făcând clic pe banner-ul One UI 6 din pagina principală a aplicației Samsung Members, verificați cea mai recentă actualizare navigând la Setări » Actualizare software și apăsând pe Descarcă și instalează. Samsung ar putea lansa actualizarea în etape, deci este posibil ca unii utilizatori să o primească înaintea altora.

  Puteți verifica toate funcționalitățile majore ale One UI 6.0 în videoclipul nostru detaliat de mai jos.

  Samsung va lansa cel mai probabil programul beta One UI 6.0 pentru Galaxy A54 și în alte țări, precum Germania, India, Polonia și Statele Unite, în zilele următoare. Verificați constant aplicația Samsung Members dacă sunteți interesat de această actualizare.

  Pe lângă Galaxy A54, Samsung a lansat actualizarea beta One UI 6.0 bazată pe Android 14 și pentru Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. Se așteaptă ca seria Galaxy S22 să primească actualizarea beta One UI 6.0 în curând. Chiar și Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 ar putea avea acces la actualizarea beta One UI 6.0 în zilele următoare.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante