More

  Xiaomi lansează un „spălător” pentru fructe și legume

  GadgetsXiaomi lansează un "spălător" pentru fructe și legume

  Xiaomi, unul dintre liderii inovației tehnologice, a lansat recent un dispozitiv revoluționar care facilitează curățarea fructelor și legumelor. Numită Xiaomi Mijia Fruit and Vegetable Cleaning Machine, această invenție impresionantă promite să revoluționeze modul în care ne curățăm alimentele, fără a fi nevoie de utilizarea de produse de curățare speciale.

  Un dispozitiv compact și eficient

  Dispozitivul este alcătuit dintr-un bloc principal și două capete de curățare, care pot fi utilizate simultan. Cu ajutorul unui motor puternic cu frecvență reglabilă de rotație, acesta creează un flux de apă pentru curățarea diferitelor tipuri de alimente. Eficiența dispozitivului este deosebit de impresionantă, atingând 94,8%.

  Curățare fără substanțe chimice

  Pentru eliminarea microorganismelor dăunătoare, dispozitivul utilizează dioxid de clor și tehnologia de curățare a ionilor de apă bazată pe lumină. Astfel, bacteriile, pesticidele și metalele grele sunt îndepărtate fără a fi nevoie de utilizarea de produse de curățare suplimentare.

  Funcții suplimentare pentru o curățare îmbunătățită

  Pe lângă funcțiile standard de curățare, dispozitivul oferă și o modalitate inovatoare de curățare prin microbule. Acestea sunt capabile să îndepărteze reziduurile din zonele greu accesibile. De asemenea, există o placă electrochimică care eliberează o cantitate mai mare de ioni sterilizanți, crescând astfel eficiența dispozitivului.

  Programe multiple de curățare

  „Mașina de spălat” fructe și legume Xiaomi dispune de mai multe programe de curățare, adaptate și pentru carne și produse marine. De exemplu, programul de clătire a fructelor sau a boabelor durează aproximativ 6 minute, în timp ce curățarea cărnii și a legumelor durează 8 minute, iar produsele marine necesită 15 minute.

  Preț și disponibilitate

  Dispozitivul Xiaomi Mijia Fruit and Vegetable Cleaning Machine este disponibil în China la prețul de 449 yuani (aproximativ 285 lei în funcție de cursul de schimb). Așteptăm cu nerăbdare apariția acestui produs pe platformele de vânzare online populare.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante