More

  Apple a anulat lansarea iPhone 15 Ultra

  SmartphoneiPhoneApple a anulat lansarea iPhone 15 Ultra

  Apple a decis să renunțe la lansarea modelului iPhone 15 Ultra, păstrându-și în schimb denumirile tradiționale pentru noua gamă de smartphone-uri. Această veste a fost confirmată de Bloomberg, unul dintre cele mai respectate surse din industria tehnologică. Potrivit acestui raport, Apple va prezenta patru modele de telefoane pe data de 12 septembrie: iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro și 15 Pro Max.

  Reevaluarea strategiei de numire a modelelor

  Până acum, existau zvonuri că cel mai avansat și scump model al Apple, va fi iPhone 15 Ultra, însă aceste informații au fost infirmate de Mark Gurman, un cunoscut jurnalist și analist în domeniul tehnologic. Decizia de a renunța la acest nume neașteptat a fost luată de către companie, iar motivele nu sunt încă clare.

  În trecut, un alt insider, Andrew O’Hara, a susținut că iPhone 15 Ultra va fi numele modelului cel mai performant al gigantului IT american. Această informație a fost dezvăluită încă din toamna anului 2022. Cu toate acestea, Bloomberg a confirmat că în realitate, iPhone 15 și 15 Plus vor fi modelele de bază, cu o ramă din aluminiu, în timp ce iPhone 15 Pro și 15 Pro Max vor avea o ramă din titan.

  Prețuri mai ridicate pentru noile modele iPhone

  Pe lângă această schimbare în denumirea modelelor, există și informații cu privire la creșterea prețurilor pentru noile smartphone-uri. Potrivit unui alt insider, Yogi Brar, se așteaptă ca prețul noilor modele premium ale diferitelor branduri să crească cu 50-200 de dolari. Motivele exacte ale acestei creșteri nu au fost dezvăluite, dar se speculează că ar putea fi legate de costurile materialelor și tehnologiilor avansate folosite în producție.

  Ceea ce ne așteaptă în noua gamă de iPhone-uri

  Conform informațiilor disponibile, iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro și 15 Pro Max vor veni cu mai multe îmbunătățiri și caracteristici noi față de generațiile anterioare. Deși nu avem încă toate detaliile, ne putem aștepta la următoarele:

  1. Procesor puternic și performanțe îmbunătățite

  Noua gamă de iPhone-uri va fi echipată cu un procesor avansat, care va oferi o performanță superioară și o experiență de utilizare mai fluidă. Apple este renumită pentru procesorii săi de înaltă calitate, iar iPhone 15 nu va face excepție.

  2. Ecran îmbunătățit

  Se așteaptă ca noile modele să vină cu ecrane îmbunătățite, care vor oferi culori mai vibrante, contrast mai bun și o experiență vizuală superioară. De asemenea, se speculează că ar putea exista și o creștere a rezoluției ecranului pentru a oferi o claritate mai mare.

  3. Camere foto îmbunătățite

  Apple a făcut întotdeauna o prioritate din îmbunătățirea calității camerelor foto de pe iPhone-uri. Se așteaptă ca iPhone 15 să vină cu camere îmbunătățite, capabile să captureze imagini mai clare și mai detaliate, chiar și în condiții de iluminare scăzută.

  4. Mai multă memorie și opțiuni de stocare

  Cu fiecare lansare, Apple a crescut capacitatea de stocare a iPhone-urilor. Se așteaptă ca iPhone 15 să ofere și mai multă memorie și opțiuni de stocare, pentru a satisface nevoile utilizatorilor care au nevoie de un spațiu mai mare pentru aplicații, fotografii și videoclipuri.

  5. Baterie îmbunătățită

  Un alt aspect important pentru utilizatorii de iPhone este durata de viață a bateriei. Se așteaptă ca iPhone 15 să vină cu o baterie îmbunătățită, care va asigura o autonomie mai mare și o utilizare mai îndelungată între încărcări.

  Data de lansare și disponibilitate

  Apple va prezenta noile modele de iPhone pe data de 12 septembrie, într-un eveniment special. După lansare, se așteaptă ca telefoanele să fie disponibile pentru precomandă în scurt timp, urmate de livrări către utilizatori în câteva săptămâni.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante