More

  Galaxy S24 Ultra – Un upgrade impresionant în materie de ecran și specificații. Ecran OLED super luminos

  SmartphoneGalaxy S24 Ultra - Un upgrade impresionant în materie de ecran și specificații. Ecran OLED super luminos

  Samsung Galaxy S24 Ultra, următorul smartphone flagship al companiei, promite să aducă îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește hardware-ul. Potrivit unor zvonuri, noul telefon va avea un ecran extrem de luminos și alte specificații avansate, care îl vor diferenția de predecesorul său, Galaxy S23 Ultra.

  Conform unui insider cunoscut sub numele de Ice Universe, Galaxy S24 Ultra va fi echipat cu un ecran Dynamic AMOLED 2x de 6.78 inch și rezoluție QHD+ (3120 x 1440 pixeli), cu un raport de aspect de 19.5:9 și o luminozitate maximă de 2500 de nits. Această valoare de luminozitate este cu 750 de nits mai mare decât cea a modelului Galaxy S23 Ultra. Astfel, ecranul Galaxy S24 Ultra va egala luminozitatea maximă a modelului OPPO Find X6 Pro și va depăși cu mult luminozitatea modelului iPhone 14 Pro Max.

  Se pare că acesta ar putea fi un panou M13 fabricat de Samsung Display, despre care s-au auzit zvonuri în ultimele luni. La începutul acestui an, compania sud-coreeană a prezentat ecranul UDR 2000, cu o luminozitate maximă de până la 2000 de nits. Cu toate acestea, ecranul OLED despre care se vorbește ca urmând să fie folosit în Galaxy S24 Ultra ar fi chiar și mai bun. Dacă ne raportăm doar la cifrele de luminozitate, acesta va fi totuși cu 100 de nits mai puțin luminos decât ecranul folosit în modelul Xiaomi 13 Ultra, fabricat de CSOT, care poate atinge o luminozitate maximă de 2600 de nits.

  Pe lângă ecranul său strălucitor, Galaxy S24 Ultra se pare că va aduce și alte îmbunătățiri semnificative. Există zvonuri conform cărora telefonul va avea un corp din titan, o cameră telefoto îmbunătățită de 50MP cu zoom optic de 3x, un procesor mai rapid (Exynos 2400 sau Snapdragon 8 Gen 3), mai multă memorie RAM (până la 16GB) și conectivitate satelitară bidirecțională pentru situații de urgență. Se așteaptă ca noul model să folosească același S Pen, o baterie de 5000mAh și încărcare rapidă de 45W.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante