More

  Google actualizează Chrome pentru a sărbători cea de-a 15-a aniversare a browserului – Vezi cum arată noul design

  SoftwareGoogle actualizează Chrome pentru a sărbători cea de-a 15-a aniversare a browserului - Vezi cum arată noul design

  Google Chrome, cel mai popular browser din lume, sărbătorește 15 ani de la lansare. Cu această ocazie, compania Google a dezvăluit un nou design pentru Chrome, care va fi disponibil în curând pentru toți utilizatorii. Actualizarea aduce modificări semnificative în ceea ce privește designul, fiind adoptat conceptul Material You. Elementele interfeței au devenit monotone, minimalistice și pline de culoare. S-au actualizat toate iconițele și au fost create noi combinații de culori pentru teme.

  Un nou aspect pentru panoul de instrumente și magazinul de extensii

  Unul dintre principalele schimbări aduse de această actualizare este redesign-ul panoului de instrumente, care găzduiește extensiile browser-ului, cum ar fi traducătorii, managerii de parole și altele. Aceste extensii pot fi acum accesate mult mai rapid și ușor. De asemenea, magazinul online de extensii a suferit și el modificări, devenind mai simplu și adoptând și el conceptul Material You. De asemenea, Google a intensificat eforturile de a asigura securitatea extensiilor disponibile în magazin. O versiune preliminară a noului magazin poate fi accesată prin acest link.

  Îmbunătățiri privind securitatea și navigarea

  Funcționalitatea Google Safe Browsing a fost, de asemenea, îmbunătățită. Browser-ul Chrome urmărește acum site-urile periculoase în timp real, înlocuind intervalul anterior de 30-60 de minute. Astfel, utilizatorii sunt protejați mai eficient împotriva site-urilor cu potențial rău intenționat.

  Disponibilitatea actualizării și verificarea acesteia

  Noul Google Chrome este deja disponibil pentru utilizatori, însă actualizarea este implementată treptat. Unii utilizatori au primit deja actualizarea, în timp ce alții încă așteaptă să o primească. Pentru a verifica disponibilitatea actualizării, utilizatorii pot accesa setările browser-ului și verifica secțiunea de actualizări.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante