More

  Xiaomi a lansat un uscător de păr „hidratant” cu funcții inteligente și preț accesibil

  GadgetsXiaomi a lansat un uscător de păr „hidratant” cu funcții inteligente și preț accesibil

  Xiaomi, unul dintre cei mai cunoscuți producători de electronice și electrocasnice din China, a lansat recent un nou uscător de păr inovator – Xiaomi Mijia High Speed Water Ion Hair Dryer H701. Acesta promite să ofere funcții similare cu cele ale faimosului brand Dyson, dar la un preț mult mai accesibil. Cu un design elegant și caracteristici inteligente, acest uscător de păr este o alegere excelentă pentru oricine își dorește un păr sănătos și bine îngrijit.

  Tehnologia revoluționară a uscătorului de păr Xiaomi

  Unul dintre punctele forte ale uscătorului de păr Xiaomi Mijia High Speed Water Ion Hair Dryer H701 este tehnologia sa inovatoare de ionizare a apei. Prin intermediul unui sistem special, acesta condensează umiditatea din aer și o transformă în nanoparticule ionice. Aceste particule mici sunt distribuite direct în păr, oferind hidratare profundă și îngrijire eficientă. Cu această opțiune activată, părul tău nu se va usca excesiv și nu se va deteriora.

  Performanță și control inteligent

  Uscătorul de păr Xiaomi Mijia High Speed Water Ion Hair Dryer H701 este echipat cu un motor puternic, care rotește cu o viteză de 110.000 de rotații pe minut. Ventilatorul dispune de 13 palete, asigurând un flux de aer cu o viteză de 65 m/s. Potrivit Xiaomi, acest uscător de păr poate usca părul scurt în doar 60 de secunde, părul mediu în 3 minute și părul lung în 5 minute.

  Pentru a asigura o utilizare sigură și eficientă, dispozitivul dispune de un control inteligent al temperaturii. Uscătorul de păr verifică temperatura de 100 de ori pe secundă pentru a menține o temperatură optimă de 57°C. De asemenea, există butoane pentru reglarea puterii și temperaturii, astfel încât să poți ajusta setările în funcție de preferințele tale.

  Design elegant și ușor de utilizat

  Uscătorul de păr Xiaomi Mijia High Speed Water Ion Hair Dryer H701 impresionează și prin designul său elegant. Disponibil în culorile gri și roz, acesta se integrează perfect în orice baie sau dressing. Cu un greutate de doar 390 de grame, acest uscător de păr este ușor de manevrat și confortabil în timpul utilizării.

  Disponibilitate și preț

  Momentan, uscătorul de păr Xiaomi Mijia High Speed Water Ion Hair Dryer H701 este disponibil doar în China. Prețul de achiziție este de aproximativ 579 de yuani chinezi (echivalentul a aproximativ 365 lei). Cu toate acestea, este de așteptat ca produsul să fie lansat și pe piața internațională în viitorul apropiat.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante