More

  Google Recorder va utiliza tehnologia AI pentru a rezuma fișierele audio

  AI - Inteligeta artificialaGoogle Recorder va utiliza tehnologia AI pentru a rezuma fișierele audio

  Google este întotdeauna în căutarea de îmbunătățiri și adăugări de noi funcționalități la aplicațiile sale. Potrivit unor informații recente, se pare că compania din Mountain View lucrează la implementarea unei tehnologii de inteligență artificială (AI) în aplicația exclusivă Pixel Recorder. Această tehnologie AI ar permite sumarizarea fișierelor audio și s-ar putea lansa odată cu lansarea telefonului Pixel 8.

  Cum funcționează Google Recorder

  Aplicația Google Recorder este deja cunoscută pentru caracteristicile sale avansate. Aceasta poate transcrie în timp real înregistrările audio și poate identifica diferiți vorbitori. Capacitatea de a transcrie și de a recunoaște vorbitorii este deja impresionantă, dar cu tehnologia AI, Google dorește să meargă și mai departe.

  Sumarizarea fișierelor audio cu ajutorul tehnologiei AI

  Potrivit unor surse de încredere, Google intenționează să adauge o funcție de sumarizare a fișierelor audio în aplicația Recorder. Această funcție ar permite utilizatorilor să obțină o recapitulare rapidă a înregistrărilor lungi, cum ar fi ședințe, interviuri sau conferințe. Ceea ce face această caracteristică și mai interesantă este faptul că va funcționa offline, fără a fi nevoie de conectivitate la cloud. Te hnologia AI va folosi puterea procesorului din telefonul Pixel pentru a realiza această sumarizare.

  Un alt aspect important al acestei funcții este faptul că va fi disponibilă pe dispozitivul în sine, fără a fi nevoie de o conexiune la internet. Acest lucru oferă utilizatorilor un nivel mai mare de confidențialitate și securitate. Toate datele și informațiile rămân pe dispozitiv, fără a fi transferate la serverele Google sau la alte surse externe.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante