More

  iPhone 15 Pro: După câteva zile de utilizare – USB-C, camere noi, butonul Action și multe altele

  SmartphoneiPhoneiPhone 15 Pro: După câteva zile de utilizare - USB-C, camere noi, butonul Action și multe altele

  În urmă cu câteva zile, Apple a lansat oficial seria iPhone 15, precum și următoarele generații ale Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2. De asemenea, a început să vândă o versiune USB-C a AirPods Pro 2. Din fericire, am avut norocul să fac o precomandă destul de devreme pentru a obține iPhone 15 Pro în ziua lansării, așa că să ne aventurăm în primele mele impresii.

  Ce îmi place:

  • Camera este excepțională, în toate condițiile pozele arata impecabil, pacat ca zoom-ul optic este de doar 3x.
  • Bateria ține de dimineața până seara cu o utilizare intensă
  • Butonul lateral mi se pare genial și deja m-am obijnuit cu el
  • Se încarcă destul de repede (o sa-i facem un test sa vedem cu ce încărcător se încarcă mai repede)
  • Finisajele laterale sunt superbe, se simt foarte bine la atingere, acel titaniu este dus la 10/10.

  Ce nu îmi place la noul model:

  • Se încalzește prea mult, cel puțin asta am sesizat atunci cand îl utilizezi intens sau când îl lași la încărcat
  • Din cauza softului IOS 17 are uneori lag la tastatura (cred ca este o problema cu toate modelele)
  Apple iPhone 15 Pro Black Titanium
  Apple iPhone 15 Pro Black Titanium

  Culoarea și designul

  Primul lucru pe care l-am observat la iPhone 15 Pro când am deschis cutia a fost, desigur, culoarea! În loc să optez pentru varianta de Natural Titanium pe care Apple o promovează, am ales clasicul Black Titanium.

  Deși Natural Titanium pare să fie cea mai populară culoare anul acesta, am o afinitate pentru Black Titanium, mai ales când este combinată cu husa transparentă de la Apple. Vorbind despre aceasta, știu că oamenii au avut unele critici la adresa acestei huse. Personal, mă bucur de ea până acum. Îmi place materialul, dar – ca oricine care a intrat în contact cu el – mă îngrijorează cum va arăta estetic în timp, probabil se îngălbenește, dar puțin îmi pasă.

  Greutatea și portul USB-C

  Al doilea lucru pe care l-am observat la iPhone 15 Pro a fost cât de mult mai ușor se simte. În timp ce unii s-ar putea să nu observe diferența, eu am putut să spun imediat că acest telefon este mai ușor decât omologul său din oțel inoxidabil. Carcasa de titan face o diferență reală. Greutatea modelelor Pro a fost întotdeauna una dintre cele mai mari probleme pentru mine – mai ales după ce am fost utilizator de iPhone mini o perioadă de timp – așa că apreciez cu adevărat diferența de greutate în comparație cu iPhone 14 Pro.

  Desigur, este greu să te uiți la iPhone 15 Pro și să nu observi acel port USB-C frumos. Este în sfârșit aici! În afara unui cablu de încărcare pentru Apple Watch-ul meu, pot în sfârșit să iau un singur cablu USB-C pentru a încărca iPhone-ul meu, iPad-ul, Mac-ul și AirPods Pro (da, am făcut upgrade și la acestea cu USB-C). Acest lucru este important pentru mine, deoarece călătoresc mai mult în ultima vreme.

  Butonul Action și marginile mai subțiri

  M-am gândit că voi simți lipsa comutatorului Mute de pe lateralul telefonului, dar după ce am încercat noul buton Action câteva secunde, sunt foarte bucuros că Apple a adus conceptul de la Apple Watch Ultra la iPhone 15 Pro. În prezent, îl folosesc pentru a deschide aplicația Camera și a face o fotografie. Îmi amintesc când Moment a lansat un capac de iPhone cu un buton declanșator dedicat – acest lucru se simte mult ca și acela și este fantastic.

  Un lucru pe care credeam că îl voi observa, dar nu l-am făcut, sunt marginile mai subțiri. Tehnic, ele sunt mai subțiri decât cele de pe iPhone 14 Pro, dar, sincer, nu este ceva ce pot vedea cu adevărat decât dacă privesc ambele telefoane unul lângă celălalt. Cu toate acestea, o voi accepta – mai ales că duce la un telefon mai mic în ansamblu.

  Performanță și concluzii

  Există multe aspecte de explorat, inclusiv comparații de performanță – în special în ceea ce privește jocurile – dar sunt foarte mulțumit de prima mea impresie despre iPhone 15 Pro. În comparație cu carcasă de titan, portul USB-C și butonul Action, acesta pare o actualizare semnificativă față de iPhone 14 Pro, pe care o voi bucura în următorul an – până la lansarea iPhone 16 Pro, desigur!

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante