More

  Element invizibil găsit pe cutiile iPhone 15

  SmartphoneiPhoneElement invizibil găsit pe cutiile iPhone 15

  An de an, o serie de escroci reușesc să imite ambalajele produselor Apple, punând la încercare eforturile companiei de a securiza autenticitatea produselor sale. Cu toate acestea, Apple nu stă deoparte și continuă să-și inoveze metodele de protecție. O astfel de inovație s-a manifestat cu lansarea iPhone 12. Tradițional, cutiile iPhone erau împachetate în folie de plastic. Cu toate acestea, pentru modelul iPhone 12, aceasta a fost înlocuită cu autocolante din hârtie, menite să garanteze integritatea ambalajului. În ciuda acestei inovații, escrocii au reușit să le imite chiar în anul lansării modelului.

  Răspunsul Apple la această provocare persistentă vine sub forma unor inovații ingenioase pentru ambalajul iPhone 15. Se pare că gigantul tech a introdus inscripții invizibile cu textul „iPhone” și coduri QR pe cutiile acestui model. Particularitatea acestor inscripții este că pot fi observate doar atunci când sunt expuse la lumină ultravioletă.

  Interesant este că Apple a ales să nu dezvăluie această inovație în timpul evenimentului său de prezentare. Această abordare tactică poate fi considerată o măsură de contracarare a falsificatorilor. Acești ultimi tind să producă replici ale produselor Apple înainte chiar de lansarea oficială. Fără să știe despre noile inscripții invizibile, este probabil ca aceștia să producă copii bazate pe designul vechi. Consumatorii informați despre această caracteristică de securitate au acum un instrument în plus pentru a verifica autenticitatea produsului înainte de achiziționare, în special dacă au suspiciuni legate de vânzător.

  Deși nu există claritate totală în acest moment, se presupune că, atunci când se scanează aceste coduri QR expuse la lumină ultravioletă, s-ar putea afișa informații specifice dispozitivului, cum ar fi numărul său de serie. Aceasta ar oferi o altă măsură de verificare a autenticității și provenienței iPhone-ului achiziționat.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante